GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δική του η Πρέμιερ Λιγκ

Ένας παίκτης δεν αποτελεί μια ολόκληρη ομάδα όμως στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες και της Λίβερπουλ ίσως ισχύει το αντίθετο...

Ένας παίκτης δεν αποτελεί μια ολόκληρη ομάδα όμως στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες και της Λίβερπουλ ίσως ισχύει το αντίθετο. Ο Ουρουγουανός σπάει όλα τα κοντέρ και απειλεί τους Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ, οι οποίοι το 1996 και το 1994 αντίστοιχα είχαν σημειώσει 34 γκολ σε μια σεζόν.

Ο Σουάρες έχει ήδη σκοράρει 22 φορές σε 16 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Αν μάλιστα αναλογιστεί κάποιος ότι έχασε και τα πρώτα πέντε παιχνίδια λόγω τιμωρίας, τότε το επίτευγμά του γίνεται ακόμη εντυπωσιακό.

Ο φορ της Λίβερπουλ θέλει ακόμη 13 γκολ για να σπάσει τα ρεκόρ των Σίρερ και Κόουλ, οι οποίοι με Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ αντίστοιχα είχαν σημειώσε 34 γκολ σε 42 αγώνες. Ο Σουάρες θα έχει τέσσερις αγώνες λιγότερους στη διάθεσή του αφού η Πρέμιερ πλέον διεξάγεται με 20 ομάδες, όμως αν συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα, τότε μπορεί όχι μόνο να ξεπεράσει τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά να φτάσει στα 45 γκολ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση