GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνης και Ζέττα δίνουν το καλό παράδειγμα καπνίζοντας σαν φουγάρα σε κλειστούς χώρους!

Οι θεριακλήδες υπουργοί που δήθεν κόπτονται για την επιβολή του νόμου ντουμάνιασαν Πολιτεία και Κολωνάκι Λόγος χωρίς περιεχόμενο, ψεύτικη...


Οι θεριακλήδες υπουργοί που δήθεν κόπτονται για την επιβολή του νόμου ντουμάνιασαν Πολιτεία και Κολωνάκι

Λόγος χωρίς περιεχόμενο, ψεύτικη πυγμή… για να δείξουν σύγχρονοι και δυτικοευρωπαίοι, για να γίνουν αρεστοί και να πουν ότι «Εμείς τολμάμε και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος»! Ψηφοθηρία και φούμαρα όπως αυτά που καπνίζουν! Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη και την υφυπουργό του, Ζέττα Μακρή και τη δήθεν πολιτική βούληση (που πάει κόντρα στο ρεύμα) να επιβάλλουν τον νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος! Δεν θα πούμε ότι η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για να ξεκινήσουν οι εντατικοί έλεγχοι σε ταβέρνες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα αποσκοπεί μόνο στην αύξηση των δημοσίων εσόδων και όχι στην εφαρμογή της ουσίας και του πνεύματος του συγκεκριμένου νόμου, αλλά ότι και οι δύο υποκρίνονται σε… βαθμό κακουργήματος, ως μετρ ενός ιδιότυπου λαϊκισμού που πρεσβεύουν!

Ανεξάρτητα από το τι λένε δημόσια, το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος οι ίδιοι το υπονομεύουν και το συκοφαντούν με τις πράξεις τους: μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που είχε θεαθεί στο «Best Friends» στην Πολιτεία με την παρέα του να καπνίζει αρειμανίως, προσφάτως εθεάθη και η Ζέττα Μακρή με πολύ θεριακλίδικη παρέα σε εστιατόριο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι! Και για να εξηγούμαστε, όλο αυτό το ντουμάνι σε κλειστό χώρο!
Πηγή: enimerosi24.gr

2 σχόλια

  1. Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΧΑΣΕ ΤΑ "ΟΠΟΙΑ" ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ

    "Ούτε η αθεΐα ενοχοποιεί κάποιον, ούτε η ορθόδοξη πίστη αθωώνει τα εγκλήματα κάποιου"!!

    Η θρασύτητα, η αμορφωσιά, ο αναχρονισμός και η υποκρισία της Δεξιάς δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τσίπα!

    Η πατριδοκαπηλία (Ποιοί;; ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!) και η θρησκειοκαπηλία είναι σύμφυτα της Δεξιάς και γνωστά τοις πάσι!

    Κάνοντας το σταυρό του, ο δεξιός διερμηνέας των Γερμανών, φορώντας την κουκούλα, καταδείκνυε με το δάχτυλο, τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

    Αργότερα, φιλώντας το σταυρό, ο δεξιός δεσμοφύλακας, βασάνιζε τους αγωνιστές στις εξορίες και στις φυλακές!

    Επί Χούντας οι δεξιοί "πατριώτες" (όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή!), ο Μάλλιος, ο Μπάμπαλης, ο Κραββαρίτης, ο Καραπαναγιώτης, ο Σπανός, ο Λάμπρου και όλα τα λοιπά ανθρωπόμορφα κτήνη-βασανιστές, ήταν "σούπερ" Χ.Ο.!!!

    Οι δολοφόνοι του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Χαλκίδη, ήταν επίσης "σούπερ" Χ.Ο.

    Εκτός από θρασείς και υποκριτές, είσαστε και γελοιότατοι εκεί στο Μαξίμου και στη μονταζιέρα της "Ομάδας αλήθειας", εκεί στη Συγγρού!!

    Ο λαός δεν τρώει το κουτόχορτο σας.

    Το πολιτικό σας τέλος έρχεται λίαν συντόμως και γι’ αυτό έχετε "χεστεί" από το φόβο σας!

    Και θα είναι φριχτό κι επίπονο για τις μίζερες και ματαιόδοξες ψυχές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση