GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο κοινωνικού τουρισμού στη «λευκή εβδομάδα» θέλει το υπ. Παιδείας

Μοντέλο κοινωνικού τουρισμού με φθηνές τιμές και εκπτώσεις επιθυμεί να έχει η «λευκή εβδομάδα» για τις διακοπές των μαθητών ο υπουργ...


Μοντέλο κοινωνικού τουρισμού με φθηνές τιμές και εκπτώσεις επιθυμεί να έχει η «λευκή εβδομάδα» για τις διακοπές των μαθητών ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος.
Επίσης, στο υπουργείο Παιδείας μελετάται η εκδρομή των μαθητών να συνοδεύεται και από επιπλέον παροχές, όπως είσοδοι σε μουσεία, προκειμένου να επιτευχθεί και το εκπαιδευτικό μέρος της εκδρομής.
Εν αναμονή πάντως των ανακοινώσεων από πλευράς των δύο υπουργών που χειρίζονται.
Με αφορμή δημοσιεύματα για τη «λευκή εβδομάδα» στην εκπαίδευση, που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Παιδείας και η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ,η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ εκφράζουν τις αντιδράσεις τους.
Συγκεκριμένα η ΔΟΕ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «προκειμένου να τονωθεί – κατά τους υποστηρικτές της – ο τουρισμός στην ελληνική περιφέρεια, εκείνο το οποίο λείπει από τον ελληνικό λαό, λόγω των ανάλγητων και άδικων μνημονιακών πολιτικών, δεν είναι ο ελεύθερος χρόνος αλλά τα χρήματα».
Η ΟΛΜΕ από την πλευρά της καλεί την κυβέρνηση “να αφήσουν λοιπόν τα υπουργείο τα σχέδια για «λευκές εβδομάδες» και να πάψει γενικά να αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως εμπόδιο στην επιχειρηματική δράση και την «ανάπτυξη».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση