GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΔΗΜΑΡ για την καθυστέρηση της ψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου

Με παρελκυστική τακτική, επιδιώκει η κυβέρνηση να αποτρέψει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ενώ ολοκληρώθηκε στις 3/12/2...


Με παρελκυστική τακτική, επιδιώκει η κυβέρνηση να αποτρέψει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ενώ ολοκληρώθηκε στις 3/12/2013 στην αρμόδια... διαρκή επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση επί του νομοσχεδίου και η β’ ανάγνωση θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μετά από 7 ημέρες, αυτή ματαιώθηκε επί τρεις συνεχόμενες φορές (10.12.13, 17.12.13,09.01.14) χωρίς μέχρι σήμερα να έχει οριστεί νέα ημερομηνία συζήτησης.

Είναι προφανές πλέον οι εσωτερικές ιδεολογικοπολιτικές αντιθέσεις της κυβέρνησης, θέτουν φραγμούς στην αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου και εκθέτουν τη χώρα ως προς την εκπλήρωση των διεθνών της υποχρεώσεων. Προς τι η καθυστέρηση;

1 σχόλιο

  1. Υπόθεση Φαρμακονήσι:
    Σε λιγότερο από 20 ημέρες μετά από την καταγγελία λιμενικού για το ότι δέχτηκαν εντολή «άνωθεν» να μην παρενοχλούν τους Τούρκους ψαράδες που πλησιάζουν συνοδεία πολεμικών είτε λιμενικών τους σκαφών, σκάει και η υπόθεση ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ.
    Σύμπτωση;
    Δεν νομίζω.
    Για να δούμε λοιπόν κάποια σημεία:
    • Πάγια τακτική των δουλεμπόρων είναι όταν τους πλησιάσει σκάφος του λιμενικού είτε του Π.Ν. να βυθίζουν το σκάφος τους, προκειμένου να μην τους γυρίσουν πίσω και να τους μαζέψουν.
    • Ο οδηγός/οι δουλέμπορος/οι ανακατεύονται με τους λαθρομετανάστες και προσποιείται τον λαθρομετανάστη για να μην συλληφθεί και πάει φυλακή. Κανένας άνδρας του λιμενικού δεν γνωρίζει εκ των προτέρων πόσοι είναι οι δουλέμποροι και τι όπλα μπορεί να κουβαλάνε μαζί τους.

    Τώρα, για τις φωτογραφίες των ΜΜΕ που δείχνουν άτομα από άλλες υποθέσεις ή σκάφος 5 ατόμων του λιμενικού να τους έχει πλησιάσει, θα το δούμε αμέσως.

    (εδώ, εντός συνόρων, σε πλησιάζει βράδυ αστυνομικός για εξακρίβωση και έχει το χέρι στο όπλο και τις αισθήσεις του στα κόκκινα, επειδή δεν ξέρει τι μπορεί να αντιμετωπίσει)
    Πλησιάζει λοιπόν το σκάφος του λιμενικού τους ναυαγούς λαθρομετανάστες και αυτοί επάνω στην απελπισία τους κοιτάνε να κάνουν ρεσάλτο στο σκάφος τους, για να σωθούν.
    • Εάν ισχύει η φωτογραφία (που δεν ισχύει) του φουσκωτού των 5 ατόμων που μας δείχνουν τα ΜΜΕ και προσπαθούσαν να ανεβούν επάνω καμιά 50ριά άτομα, … κλάφτα Χαράλαμπε!
    • Και σε μεγάλο σκάφος που τους πλησίασε προφανώς, άσχετα με το σοκ που είχαν πάθει και την απελπισία τους να πιαστούν και να σωθούν, θα ήταν γελοίο και θα τους κρεμάγατε τους άντρες του λιμενικού εάν δεν έκαναν ένα τυπικό έλεγχο και δεν τους ανέβαζαν σχετικά συντεταγμένα έτσι ώστε να τους ελέγξουν έστω και πρόχειρα. (μην ξεχνάτε τους 1-2 δουλεμπόρους που μέχρι την τελευταία στιγμή πριν από την επιβίβαση, μπορεί και να οπλοφορούν ή την μαύρη χήρα που μπορεί και να παίζει)

    Τα δικάσατε λοιπόν και τα καταδικάσατε τα παιδιά μας, αλλά σε περίπτωση που τους βύθιζαν το σκάφος ή τους το καταλάμβαναν τίποτα των ειδικών δυνάμεων μεταμφιεσμένοι σε λαθρομετανάστες εκτός του ότι θα τα κρεμάγατε, δεν θα κοιτούσατε και πιο ψηλά, προς κανέναν υπουργό πχ.

    Κλείνοντας, μην ξεχνάτε την πρόθεση κάποιων για το μέχρι τον 25ο παράλληλο!!!
    Φέρτε τώρα εδώ τον ΟΗΕ, να μας χωρίσει το χωράφι, αφού δεν ξέρουμε πιο είναι το δικό μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση