GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυναμική είσοδος της Ryanair στα εσωτερικά δρομολόγια- Ελπίδα για σπάσιμο του μονοπωλίου

Τη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο της Αθήνας ανακοίνωσαν σήμερα οι επικεφαλής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair σε συνέντευξ...

Τη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο της Αθήνας ανακοίνωσαν σήμερα οι επικεφαλής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair σε συνέντευξη Τύπου.

Η βάση στην Αθήνα εντάσσεται στο επενδυτικό πρόγραμμα της Ryanair στην Ελλάδα, που είναι ύψους 280 εκατ. δολαρίων. Η βάση θα λειτουργήσει από τον Απρίλιο και θα «φιλοξενεί» 2 αεροσκάφη της Ryanair.

Από την Αθήνα η Ryanair θα πετάει προς έξι νέους προορισμούς. Δηλαδή, προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, με 154 εβδομαδιαίες πτήσεις και υπολογίζεται ότι θα φέρει 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η Ryanair θα πραγματοποιεί από την Αθήνα:

- 4 πτήσεις ημερησίως προς Χανιά
- 2 πτήσεις ημερησίως προς Λονδίνο
- 2 πτήσεις ημερησίως προς Μιλάνο
- 2 πτήσεις ημερησίως προς Πάφο
- 2 πτήσεις ημερησίως προς Ρόδο
- 10 πτήσεις ημερησίως προς Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία θα εγκαταστήσει ακόμη ένα αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη και εκτιμά ότι η νέα βάση στο Ελ. Βενιζέλος θα δημιουργήσει συνολικά 1.200 άμεσες και έμμεσες νέες θέσεις εργασίας (υπολογίζεται ότι για κάθε 1 εκατομμύριο επιβάτες δημιουργούνται 1.000 θέσεις εργασίας).
www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση