GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολάντ αποκαλύπτει (στο Time) γιατί έκρυψε τη σχέση του με τη Ζουλί...

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα το Σάββατο στη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της Βαλερί Τριερβελέρ. Ο άτακτος πρόεδρος πρ...

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα το Σάββατο στη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της Βαλερί Τριερβελέρ. Ο άτακτος πρόεδρος προτίμησε την ξανθιά ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ τελικά και έβγαλε από τη ζωή του τη 48χρονη δημοσιογράφο με μία λιτή, σχεδόν ψυχρή, ανακοίνωση που περισσότερο προδίδει περιφρόνηση παρά σεβασμό για τα οκτώ χρόνια της κοινής του ζωής με την βαλερί, όπως παρατήρησαν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης.
Διευκρινίζοντας ότι μιλά επί προσωπικού και όχι με την ιδιότητα του αρχηγού του γαλλικού κράτους, διότι το θέμα αφορά την «προσωπική του ζωή» και όχι τον «θεσμικό του ρόλο», ο Ολάντ ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου στο Γαλλικό Πρακτορείο «το τέλος της κοινής του ζωής με τη Βαλερί Τριερβελέρ», δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ, λέγοντας: «κάνω γνωστό ότι έθεσα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ».
Πριν όμως ο 59χρονος -όχι και τόσο δημοφιλής- πρόεδρος ανακοινώσει το χωρισμό του με τη Βαλερί μίλησε στο περιοδικό «ΤIME» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους προτίμησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με τη Ζουλί -μέχρι τη στιγμή βέβαια που το γαλλικό περιοδικό «Closer» έβγαλε στη φόρα όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες που οδήγησαν τη Βαλερί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.
Μιλώντας, λοιπόν, στο περιοδικό ο Φρανσουά Ολάντ εξήγησε πως «η ιδιωτική ζωή είναι πάντα, ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, μία πρόκληση. Και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό». Όσο γιατί επέλεξε να κρατήσει τόσο καιρό το στόμα του κλειστό παρόλη τη φρενίτιδα που επικρατούσε στα media σχετικά με την «ανάρμοστη σχέση του» ο ίδιος είπε πως «στη δική μου περίπτωση, δεν μπορούσα να πω τίποτα. Όλοι -πρόεδροι και μη- δικαιούνται να έχουν προσωπική ζωή. Αλλά φυσικά όταν κάποιος είναι πρόεδρος, την ίδια ώρα δημιουργεί καθήκοντα και υποχρεώσεις».


Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί Τριερβελέρ μετά την ανακοίνωση
Το πρώτο της σχόλιο μέσω twitter αποφάσισε να κάνει η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φρανσουά Ολάντ. Η κυρία Τριερβελέρ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για το προσωπικό του Elysée. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση και τη συγκίνησή τους τη στιγμή της αποχώρησής μου».
Στο μεταξύ η Τριερβελέρ θα πραγματοποιήσει χωρίς αμφιβολία το ταξίδι της στην Ινδία για να υποστηρίξει τη μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la Faim (ACF) (Δράση κατά της πείνας), δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της οργάνωσης στο Μουμπάι.
Η 48χρονη Βαλερί, η οποία την τελευταία εβδομάδα αναπαυόταν στα... χειμερινά ανάκτορα (η αποκαλούμενη δεύτερη προεδρική κατοικία κοντά στις Βερσαλλίες), πρόκειται να μεταβεί σήμερα στο Μουμπάι της Ινδίας για να υποστηρίξει την ΑCF. Το ταξίδι αυτό, το οποίο έχει προγραμματίσει από καιρό, χρηματοδοτείται από εταιρείες, εταίρους του ιδιωτικού τομέα, της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση