GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ από την ομιλία του Βορίδη

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα πρέ...


Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσαρμόσει κάπως την αντιπολιτευτική του ρητορική, καθώς φαίνεται ότι αλλάζουν και οι οικονομικές συνθήκες», ανέφερε ο κ. Βορίδης και απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε:
«Έχετε συνηθίσει, από κεκτημένη ταχύτητα, στη μόνιμη οδό της διαφωνίας και του μηδενισμού του έργου της κυβερνήσεως».
«Αυτό σας οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια», συμπλήρωσε και εξήγησε:
«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι να κάνει. Έρχεται μία τροπολογία, με πρωτοβουλία των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ρυθμίζει με τρόπο αποτελεσματικό τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών. Και τι βρίσκει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ επ’ αυτού; Γιατί έρχεται ως βουλευτική τροπολογία, γιατί δεν ήταν νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και είναι τροπολογία του κοινοβουλίου. Αυτό είναι το πρόβλημα; Αυτό σας στεναχωρεί;».
Ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κακομοιριά» και τόνισε: «Τι σας ενοχλεί; Τι σας πειράζει; Λέτε ότι είναι τροπολογία που έρχεται από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι κριτική αυτή;».
Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούσαν τον Μάκη Βορίδη αλλά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ συνέχισε κάνοντας λόγο για «τυφλό αντιπολιτευτικό μένος».
Όταν μάλιστα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον διέκοψαν είπε: "Συνεχίζει η κακομοιριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση