GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Αναχωρεί το πλοίο της ΑΝΕΚ που φιλοξενούσε 1.000 σεισμόπληκτους

Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν μέχρι σήμερα στ...


Άμεση λύση για τη στέγαση των 1.000 σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς που έμειναν χωρίς στέγη και οι οποίοι φιλοξενούνταν μέχρι σήμερα στο πλοίο της ΑΝΕΚ «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσπαθούν να βρουν στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς, όπως ανακοινώθηκε χθες, το πλοίο αναχωρεί, σήμερα Πέμπτη, από το λιμάνι του Αργοστολίου.
Στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προσπαθούν να βρουν άμεσα λύση για τη στέγαση των ανθρώπων, καθώς τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου.
Σύμφωνα με πηγές, κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι του Ληξουρίου, ενώ άλλοι θα πρέπει να ενοικιάσουν σπίτι με την επιδότηση ενοικίου που έχει αρχίσει να καταβάλλεται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση