GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκρεμούσαν 5 εντάλματα για τον πατέρα-φονιά

Πέντε εντάλματα σύλληψης υπήρχαν για τον 54χρονο Γκρεγκ Άντερσον, που σκότωσε βάναυσα τον γιο του Λιουκ Μπέιτι σε γήπεδο κρίκετ, στο...


Πέντε εντάλματα σύλληψης υπήρχαν για τον 54χρονο Γκρεγκ Άντερσον, που σκότωσε βάναυσα τον γιο του Λιουκ Μπέιτι σε γήπεδο κρίκετ, στο Μόρνιγκτον, έξω από τη Μελβούρνη.
Παρά τα εντάλματα, ο διανοητικά άρρωστος Γκρεγκ Άντερσον κυκλοφορούσε ελεύθερα και σκότωσε τον γιο του, χτυπώντας τον βάναυσα στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέιζμπολ και με μαχαίρι.
Λίγο αργότερα ο ίδιος έπεσε από πυρά της αστυνομίας.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βικτώριας, Κεν Λάι, είπε ότι «για το απίστευτο μπέρδεμα» ευθύνονται τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στο δίκτυο των υπολογιστών της αστυνομίας και ήδη ερευνάται το όλο θέμα.
Η μητέρα του θύματος συντετριμμένη αλλά με αξιοπρέπεια μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και είπε ότι ο πρώην σύζυγός της αγαπούσε τον γιο τους, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Όλα έγιναν γρήγορα», είπε η Ρόζι Μπάτι και πρόσθεσε: «Ο γιος μου λυπόταν τον πατέρα του. Είχε καιρό να τον δει και μου ζήτησε να μείνει λίγα λεπτά μαζί του».
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο Λιουκ Μπέιτι χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι με το μπαστούνι του κρίκετ και δέχτηκε πολλές μαχαιριές ύστερα από την προπόνησή του στο κρίκετ στο στάδιο του Τάιμπ στο Μόρνινγκτον, νότια της Μελβούρνης.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπάθησε να συλλάβει τον 54χρονο πατέρα, ο οποίος έφερε μαχαίρι.
Αφού επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, μάταια, με τη ρίψη αερίων, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε παιδιά, φίλους του αγοριού και σε γονείς οι οποίοι δεν είχαν τον χρόνο να επέμβουν.
Η μητέρα ήταν επίσης παρούσα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση