GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θήλασα κανένα μου παιδί»

Όλα άρχισαν όταν η Κέιτ Πράις πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει στο twitter της μια φωτογραφία με τον πέντε μηνών γιο της, την ώρα που...


Όλα άρχισαν όταν η Κέιτ Πράις πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει στο twitter της μια φωτογραφία με τον πέντε μηνών γιο της, την ώρα που τον ταΐζει με μπιμπερό.
Στη φωτογραφία μάλιστα είχε γράψει: «Είναι τόσο καλό μωρό, κοιμάται όλη την νύχτα και τον ταΐζω όσο ακόμα είναι κοιμισμένος. Συμβουλή για όλους τους νέους γονείς, αυτή η τακτική πραγματικά δουλεύει!».
Το γνωστό μοντέλο είναι μητέρα τεσσάρων συνολικά παιδιών. Με αφορμή μάλιστα την εν λόγω φωτογραφία, ερωτήθηκε αν θήλασε ποτέ: «Δεν τον θήλασα. Δεν θήλασα κανένα μου παιδί αν και μπορούσα να το κάνω, μου αρέσει το μπουκάλι περισσότερο και αισθάνομαι πιο σίγουρη για το αν έχει χορτάσει».
Η Κέιτι Πράις μίλησε για την τεχνική που ακολουθεί για να κερδίζει και η ίδια περισσότερο ύπνο, τώρα που έχει και πάλι μωρό. «Ταΐζεις το μωρό ενώ ακόμα κοιμάται γιατί η θεωρία λέει πως αν το κάνεις αυτό τότε θα κερδίσεις περισσότερο ύπνο για εσένα. Αν το ταΐσεις την ώρα που κοιμάται, θα νιώθει χορτάτο και δεν ξυπνάει την νύχτα για να φάει. Ο Τζετ κοιμάται, τον παίρνω αγκαλιά τον ταΐζω και τον βάζω πάλι στο κρεβατάκι του. Πραγματικά δουλεύει πάρα πολύ καλά αυτή η τακτική. Εάν δεν το έκανα θα ξύπναγε συνεχώς και πολύ εύκολα.
Η Πράις μίλησε και για τη ρουτίνα ύπνου που έχει δημιουργήσει και στα άλλα τρία παιδιά της. Τον 11χρονο Χάρβεϊ, τον 8χρονο Τζούνιορ και την 9χρονη Πρίνσες.
Κάθε βράδυ τα κάνει όλα μπάνιο. Την ίδια τεχνική εφαρμόζει και στον μικρό Τζετ. Τον κάνει μπάνιο, τον ταΐζει ενώ είναι κοιμισμένος κατά τις 10 το βράδυ και ο Τζετ ξυπνάει πια το πρωί.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση