GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθο...


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του...

Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης), είναι τα εξής:


Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.
Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη.

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1.1 Εκτέλεση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Κρήτης Δ΄ τριμήνου 2013, σύμφωνα με την αριθμ. 98/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
- (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή)

1.2 Εξουσιοδότηση για υπογραφή επιταγών και εντολών μεταφοράς τραπεζικών λογαριασμών στην Π.Ε. Χανίων, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 14755/4-2-2014 έγγραφο της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Χανίων
- (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων κ. Βουλγαράκης Απόστολος)

2. ΤΟΜΕΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2.1 Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων – εργασιών και μελετών έτους 2014, των Π.Ε. Ηρακλείου και Χανίων, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Δασών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
- (εισηγητές : ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων κ. Βουλγαράκης Απόστολος και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης).

3. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

3.1 Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού έτους 2014 (προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου – συμβάσεις μίσθωσης έργου), σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της Δ/νσης Διοίκησης Π.Κ.
- (εισηγήτρια η Γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κα Χρύσα Ελευθερίου)

4. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

4.1 Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων συνολικού εμβαδού 97.879,40 μ2 για την κατασκευή του έργου: «ΝΟΤΙΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – Τμήμα Πιλαλήματα προς Σητεία», σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 22398/23-7-2013 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λασιθίου.
- (Εισηγητής ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Γεώργιος Παπαδάκης

4.2 Κήρυξης συμπληρωματικής αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την «Κατασκευή έργων αποκατάστασης και σταθεροποίησης του οδικού άξονα Ηράκλειο – Άγιοι Δέκα στο τμήμα από χ.θ. 21+145 έως χ.θ.22+200» του έργου «Οδικός Άξονας Ηράκλειο – Αγ. Δέκα – Βιάννος – Ιεράπετρα», σύμφωνα με σχετική εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Κ.

- (Εισηγητής ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Γεώργιος Παπαδάκης

5. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5.1 Περιφερειακό Διαδυκτιακό Πληροφορικό Σύστημα Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας Κρήτης, σύμφωνα με την αριθμ. 9/2014 απόφαση Επιτροπής Ανάπτυξης Π.Κ.
- (εισηγήτρια η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Τζανακάκη – Μελισσάρη Μαρία)

5.2 Περιφερειακό Πρόγραμμα Ισότητας των Φύλων 2014 – 2016.
- (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή)

5.3 Ίδρυση, σύμφωνα με το Ν. 4071/2012 τεσσάρων (4) Κοινωνικών Παντοπωλείων στις Π.Ε. Ηράκλειου, Π.Ε. Χανίων, Π.Ε. Ρεθύμνου, Π.Ε. Λασιθίου καθώς και παραρτήματος στις Μοίρες της Π.Ε. Ηρακλείου, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 18709/11-2-2014 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Π.Κ.
- (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Βρέντζου – Σκορδαλάκη Θεανώ)

5.4 Διερεύνηση της δυνατότητας προμήθειας συσκευής seatrac για την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την αριθμ. 6/2014 απόφαση Επιτροπής Ανάπτυξης Π.Κ.
- (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης)

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Γιώργος Πιτσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση