GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στη Μαλακάσα: Οργισμένοι κάτοικοι έβαλαν φωτιά στα διόδια

Φωτιά στα διόδια της Μαλακάσας έβαλαν κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση στο αντίτιμο. Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορία...



Φωτιά στα διόδια της Μαλακάσας έβαλαν κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση στο αντίτιμο. Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας (vid)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (09/02) στη Μαλακάσα, με κατοίκους της περιοχής να βάζουν φωτιά στα διόδια, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τις αυξήσεις στο αντίτιμο που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, οι κάτοικοι επρόκειτο να συγκεντρωθούν στα διόδια για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Στην πορεία, ωστόσο, η κινητοποίηση πήρε άλλη τροπή.
Μπήκαν στη μέση του δρόμου, έβγαλαν από το κουβούκλιο την υπάλληλο και έβαλαν φωτιά στο σταθμό.Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κίνηση στην Εθνική οδό για περίπου 10 λεπτά, προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών, που επρόκειτο να περάσουν από το σημείο.
Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής θα συνεχίσουν την κινητοποίηση τους στα διόδια των Αφιδνών.

Καίνε τα διόδια στη Μαλακάσα από newsview

1 σχόλιο

  1. Φωτιά σε όλα τα διόδια της χώρας και να βάλουν μέσα τους υπουργούς που υπέγραψαν τους τραπεζίτες και τους κατασκευαστές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση