GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Περήφανος για τον Καλάθη»

«Λίρα εκατό» αποδεικνύεται για τους Γκρίζλις ο Νικ Καλάθης. Τα ξημερώματα στη νίκη με 92-89 επί των Ουίζαρντς είχε 18 πόντους (1/1 β...


«Λίρα εκατό» αποδεικνύεται για τους Γκρίζλις ο Νικ Καλάθης. Τα ξημερώματα στη νίκη με 92-89 επί των Ουίζαρντς είχε 18 πόντους (1/1 βολή, 7/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35:43. Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο προπονητής του, Ντέιβ Γέργκερ, του έπλεξε το εγκώμιο.
«Ο Καλάθης παίζει καταπληκτικά. Κάνει κάποια λάθη, αλλά οργανώνει όλο το παιχνίδι μας και στο 98% των περιπτώσεων κάνει το σωστό. Αυτό που κάνει αυτή την περίοδο και ηγείται της ομάδας είναι φανταστικό. Είμαι περήφανος και χαρούμενος γι’ αυτόν», τόνισε.
Ο ομογενής γκαρντ από έναν περιορισμένο ρόλο στο πρώτο μισό της σεζόν βρέθηκε… αναγκαστικά βασικός μετά τον τραυματισμό του Μάικ Κόνλεϊ. Στα έξι ματς που έχει αγωνιστεί εν τη απουσία του έχει 14,6 πόντους, 4,4 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ σε 35,8 λεπτά κατά μέσο όρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση