GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση και οκτώ προσαγωγές για διαμαρτυρία στα διόδια των Μεγάρων (βίντεο)...

Σε προσαγωγή οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Μεγάρων, προχώρησε η αστυνομία μετά από κινητοποίηση στα διόδια της Πάχης (vid...


Σε προσαγωγή οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Μεγάρων, προχώρησε η αστυνομία μετά από κινητοποίηση στα διόδια της Πάχης (vid)
Περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση στα πλευρικά διόδια της Πάχης Μεγάρων, σηκώνοντας τις μπάρες ενώ για 15 λεπτά διέκοψαν την κυκλοφορία στην Εθνική οδό.
Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η αστυνομία, η οποία προχώρησε στην προσαγωγή οκτώ ατόμων, του δημάρχου, ενός αντιδημάρχου, δύο δημοτικών συμβούλων και τεσσάρων πολιτών.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση δημοτικών συμβούλων και πολιτών, οι οποίοι συγκάλεσαν για το απόγευμα της ίδιας μέρας έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Πηγή: www.news247.gr

Ένταση στα διόδια της Πάχης από newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση