GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εστιάτορας καταδίωξε τον δράστη με σιδηρολοστό στη Λεμεσό

Απόπειρα ληστείας υπήρξε χθες στη Λεμεσό, όπως καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Αστυνομία. Γύρω στις 05:00 το απόγευμα το...


Απόπειρα ληστείας υπήρξε χθες στη Λεμεσό, όπως καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Αστυνομία. Γύρω στις 05:00 το απόγευμα του Σαββάτου, συμφώνως των όσων...

αναφέρθηκαν στο ΚΥΠΕ από το Γραφείο Τύπου Αρχηγείου Αστυνομίας, ο εστιάτορας ήταν μόνος στο εστιατόριό του, όταν πρόσεξε να σταθμεύει έξω από αυτό μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα, εισήλθε στο εστιατόριο και προτάσσοντας μαχαίρι, ζήτησε από τον παραπονούμενο τα χρήματα.

Αμέσως αντέδρασε ο εστιάτορας και, αρπάζοντας σιδηρολοστό, καταδίωξε τον δράστη, ο οποίος έτρεξε προς τη μοτοσυκλέτα, πήδηξε σε αυτήν, στην οποία τον ανέμενε ο συνεργάτης του και απομακρύνθηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ο δράστης περιγράφεται ως ηλικίας 45-50 ετών, ύψους 1,75 μέτρου περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, ψιλοκουρεμένος και με μακρές φαβορίτες και λεπτό μουστάκι.

Κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας, φορούσε μαύρο δερμάτινο σακάκι και τζιν παντελόνι, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν Honda Shadow, μαύρου χρώματος, χωρίς πινακίδες εγγραφής και από το τιμόνι της κρέμονταν λουριά.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση