GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Τσίπρας από Κεφαλονιά: Προέχει η επούλωση των πληγών

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής του νησ...

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής του νησιού για την κατάσταση μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.
Μετά τη σύσκεψη που είχε στο Αργοστόλι με τις αρχές του τόπου και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και σας αξίζουν συγχαρητήρια.
«Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δεν τελειώνουν, έχουν διάρκεια, ελπίζω οι περισσότεροι στην πορεία να είστε αχρείαστοι» σημείωσε, προσθέτοντας πως «τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ληξούρι.
Εκεί θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτήριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση