GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι Σχολές Χορού Παρουσιάζουν…»

H Παρέλαση των Σχολών Χορού στο κέντρο της Πάτρας και η παράσταση των Σχολών Χορού «Οι Σχολές Χορού Παρουσιάζουν…» στην πλατεία Γεωρ...


H Παρέλαση των Σχολών Χορού στο κέντρο της Πάτρας και η παράσταση των Σχολών Χορού «Οι Σχολές Χορού Παρουσιάζουν…» στην πλατεία Γεωργίου Α΄, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων...
«Καρναβάλι Πάτρας», παρότι είναι από τις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού, έχει καθιερωθεί, καταξιωθεί και αγαπηθεί από το κοινό κι έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της αισθητικής και της φρεσκάδες. Έτσι σιγά σιγά έγινε θεσμός και το ραντεβού των Πατρινών με την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση ανανεώνεται κάθε χρονιά αφήνοντας το ανεξίτηλο ίχνος του στο Πατρινό Καρναβάλι. Άλλωστε Πατρινό Καρναβάλι, χορός και παρέλαση πάνε μαζί και η εύγευστη συνταγή των τριών εξασφαλίζει την ακαταμάχητη συνθήκη της επιτυχίας. Ακόμα περισσότερο όταν οι συντελεστές είναι οι «αρμόδιοι» του χορού, δηλαδή οι σχολές χορού που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και οι οποίες αποδεικνύουν με τον πιο ιδανικό και πειστικό τρόπο το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική μαγιά του τοπικού δυναμικού.

Μια από τις πιο όμορφες λοιπόν παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού με τη δική της ιδιαίτερη πινελιά και την πρωτότυπη άποψή της, η Παρέλαση Σχολών Χορού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 και οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις σχολές χορού με τις συντονισμένες κινήσεις τους και με χορευτικά βήματα να παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και με οδηγό ευφάνταστες χορογραφίες, γεμάτες ζωντάνια και φρεσκάδα, να σκορπίζουν το κέφι και να παραδίδουν μαθήματα υψηλού γούστου και αισθητικής σε μια χορογραφημένη παρέλαση με ομοιογένεια και πολύ καλή ροή.

Τα χρώματα, οι στολές, οι ευέλικτες κινήσεις, ο ρυθμός υπό τους ήχους της μουσικής δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα και προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που κερδίζει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Τα μέλη κάθε σχολής θα παρελάσουν με την ίδια στολή, διαφορετική από τις στολές των άλλων, κάτι που εξασφαλίζει την ομοιογένεια σε κάθε σχολή αλλά και την ποικιλομορφία και πολυχρωμία της παρέλασης.

H αφετηρία της παρέλασης των σχολών χορού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, θα είναι στο πάνω μέρος της οδού Αγίου Νικολάου(κάτω από τις σκάλες) και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, είναι: Αγίου Νικολάου, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλατεία Γεωργίου. Την παρέλαση των σχολών χορού θα συνοδεύουν το μουσικό άρμα του Δήμου καθώς και 2 κινητές ταβέρνες.

Συμμετέχουν(σύμφωνα με τη σειρά παρέλασης) οι σχολές χορού: Dirty Dancing - Ελένη Ανδριοπούλου, School of Dance - Ελευθερία Τσαφούλια, Πρότυπη Σχολή Χορού Πόλυς Γιαννακοπούλου, Σχολή Χορού Κατερίνας Σταυροπούλου, Fuego - Νικολίτσα Δερματοπούλου-Κουνάδη, Σχολή Μπαλέτου Μπεττίνας Κάτσενου, Χοροέκφραση - Ιωάννα Ζαχαροπούλου, The Dance Club Patras - Μαρία Ρέτσα, Keep Dancing - Μίνα Παναγιωτοπούλου, Σχολή Χορού Ανδριάνας Ντάρμα, Katsikis Dance - Παναγιώτης Κατσίκης, Athletic Dance Studio - Patrik Koutzieski, Σχολή Μπαλέτου & Μοντέρνου Χορού Γεωργίας Βούλγαρη και Salsa Eterna - Τσουρέκα Αναστασία.

Καταλήγοντας στην πλατεία Γεωργίου, η παρέλαση των σχολών του χορού παραδίδει τη σκυτάλη στη φάση «Οι Σχολές Χορού Παρουσιάζουν…». Από την κεντρική σκηνή κάθε σχολή παρουσιάζει ειδικά επιλεγμένες κεφάτες χορογραφίες σε ένα ξεχωριστό χορευτικό πρόγραμμα, που ξεσηκώνει μεταδίδοντας την αύρα της διασκέδασης. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις σχολές χορού να παρουσιάζουν εναλλάξ χορογραφίες tribal fusion, rock and roll, μοντέρνο με στοιχεία κλασικού, latin, κλασικό flamenco, free jazz, musical, zumba, kids belly dance, character, tango jazz, afro cha cha, mambo, skyfall, contemporary jazz, hip hop, break dance, oriental, rumba, salsa, zouk, bollywood, animation latin aerobic, commercial zumba κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση