GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο δραπέτης δολοφόνος των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Ρέντη

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας ο καταζητούμενος καταδικασμένος για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ...

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας ο καταζητούμενος καταδικασμένος για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στου Ρέντη ομογενής από το Καζακστάν Γιώργος Εμερτζίδης.

Ο ομογενής, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη ως συνεργός στην άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το Μάρτιο του 2011, όμως την τελευταία ημέρα της δίκης δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και έτσι τους τελευταίους δέκα μήνες ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία.

Ο 23χρονος με το ψευδώνυμο “Γιούρα”, είχε αποφυλακιστεί ενώ ήταν προφυλακισμένος μετά τη συμπλήρωση του 18μηνού όμως παρουσιάστηκε κανονικά στη δίκη.

Ωστόσο, την τελευταία ημέρα, φοβούμενος όπως είπε μέσω το δικηγόρου του ότι θα τον λιντσάρουν οι συγγενείς των αστυνομικών, εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμερτζίδης έπεσε χθες το βράδυ σε μπλόκο των αστυνομικών στην περιοχή του Μενιδίου και μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του συνελήφθη και αναμένεται να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση