GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Κουρέας της Σεβίλλης" των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου της Παιδικής Σκηνής "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" τωνΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ...


Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου της Παιδικής Σκηνής "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" τωνΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Η παράσταση, που βασίζεται στο έργο του Πιερ ντε Μπωμασρσαι και στις μελωδίες του Τζοακίνο Ροσσίνι και φέρει την υπογραφή της κορυφαίας δημιουργού παιδικού θεάτρου Κάρμεν Ρουγγέρη ξεκίνησε το ταξίδι της με μια πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα στη Β' Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας που γέμισε ασφυκτικά από παιδιά και γονείς.

Θα ακολουθήσουν 27 οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της Λαμίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας. Αμέσως μετά ο θίασος θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου μετά την εκεί πρεμιέρα, την Κυριακή 9 Μαρτίου, θα δώσει παραστάσεις για τα σχολεία του νησιού.

Η παράσταση, την οποία προλόγισε η ίδια η Κάρμεν Ρουγγέρη εκφράζοντας τη χαρά της που βρίσκεται για άλλη μια φορά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, μετέφερε τα παιδιά σε έναν μαγικό θεατρικό κόσμο γεμάτο υπέροχα χρώματα και μελωδικά τραγούδια.

Μαζί με τους μικρούς φίλους του θεάτρου, την παράσταση παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Λαμιέων Μαρία Ραφτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Σπύρος Ηλιόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας Πέτρος Γάλλιας καθώς και Διευθυντές σχολείων και νηπιαγωγείων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση