GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέθυμνο: Σέρβιραν (ξανά) οινοπνευματώδη σε ανήλικους

Δεν βάζουν μυαλό οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων στην πόλη του Ρεθύμνου, που φαίνεται να μην διδάχθηκαν κάτι από το θάνατο της ...


Δεν βάζουν μυαλό οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων στην πόλη του Ρεθύμνου, που φαίνεται να μην διδάχθηκαν κάτι από το θάνατο της άτυχης Στέλλας Ακουμιανάκη στα 16 της χρόνια από υπερβολική χρήση αλκοόλ και εξακολουθούν να σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα παιδιά.
Στο νυχτερινό «σαφάρι» των ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του σχετικού νόμου, διαπιστώθηκαν 13 παραβάσεις σε τέσσερα καταστήματα που είχαν επιτρέψει την είσοδο και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανήλικους τα οποία δεν συνοδεύονταν από ενήλικους.
Σε βάρος των ιδιοκτητών των καταστημάτων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση των διατάξεων που αφορούν την προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά, με τις οποίες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση