GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβαίνει ο Τσουμάγκας

Μετά από αρκετές ημέρες θεραπειών ή ατομικού προγράμματος, ο Τάσος Τσουμάγκας συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδ...

Μετά από αρκετές ημέρες θεραπειών ή ατομικού προγράμματος, ο Τάσος Τσουμάγκας συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας της ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης.

Ο νεαρός αριστερός μπακ ξεπερνά σιγά-σιγά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (όπου είχε χειρουργηθεί στην αρχή της σεζόν) και σταδιακά θα επιχειρεί να ανεβάζει ρυθμούς, ώστε σύντομα θα υπολογίζεται και πάλι από τον Τραϊανό Δέλλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Ρομπέρτο Κάτσικας και Λάμπρος Θαναηλάκης.

Ο «Κολοσσός» τονίζει στους παίκτες του το βαθμό δυσκολίας του προσεχούς αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Αφενός μεν γιατί η ομάδα του μετά την αναβολή του αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας (που πιθανότατα θα γίνει στις 22/2) θα προέρχεται από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, αφετέρου δε γιατί ο ΑΟ Περιστερίου, αν και μόλις δωδέκατος αυτή τη στιγμή στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, είχε αποσπάσει 0-0 στο ματς του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση