Press-Gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δηλώσεις Αβραμόπουλου πριν την έναρξη της ατυπης συνάντησης των υπουργών Άμυνας

Share it:

«Η άτυπη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. γίνεται σήμερα στην Αθήνα, κάτω από τη σκιά των εξελίξεων στην Ουκρανία, κάτι που όπως είναι εύλογο θα μας ...
απασχολήσει κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αν και περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες και τα αποτελέσματα της αποστολής που έχει σταλεί στην Ουκρανία.

Πέραν αυτών, βασικός σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να ενισχύσουμε περισσότερο την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών και να συνεργαστούμε, να εντείνουμε τη συνεργασία μας, ώστε να υιοθετήσουμε πολιτικές οι οποίες θα στηρίζουν και θα προωθούν την υπόθεση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όχι μονάχα στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα ανακοινωθούν αύριο.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

  1. Η Γερμανία επιτίθεται στο Στάλινγκραντ !!! Η Γερμανία επιτίθεται στην Μόσχα, και συγκεντρωτικά αποβλέπει στην κατάληψη όλης της Ρωσίας , της Σοβιετίας ….Αυτός είναι ο στόχος της! Η Ουκρανία είναι το προγεφύρωμα …..
    Εβδομήντα χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκίνησε ο Αδόλφος Χίτλερ και υλοποίησαν οι Χιτλερικοί του από όλη την Γερμανία, αυτοί που στο Ρωσικό μέτωπο έβγαζαν φωτογραφίες τις στιγμές που πετούσαν στον αέρα αρπαγμένα, από αυτούς, από την αγκαλιά της Ρωσίδας μάνας τους βρέφη και ως πιάτα σκοποβολής τα πυροβολούσαν με πολεμικά όπλα και τα σκότωναν στον αέρα, αυτοί που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, αυτοί που κατέστρεψαν εκατομμύρια σπίτια και περιούσιες, αυτοί που κατασκεύασαν φούρνους για να καίνε μέσα τους, ζωντανούς και νεκρούς τους αιχμαλώτους τους, αυτοί που σκοτώσανε με δηλητηριώδη αέρια σε κλειστούς χώρους χιλιάδες αιχμαλώτους από διάφορες χώρες της Ευρώπης, εδώ και χρόνια, μεθοδικά, επιστημονικά, με Χιτλερική ψυχολογία, με επικεφαλής τα οικονομικά θωρηκτά τους υποσκάπτουν τα ηθικά και κοινωνικά στοιχεία των χωρών που εγκαθίστανται ως επενδυτές, και τις καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη.
    Αυτοί και πάλι οι ελεεινότεροι ολοκλήρου του κόσμου, οι φονιάδες των λαών, καρδαμωμένοι οικονομικά και πολιτικά έχουν ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μάλιστα έχουν πείσει μέσω προδοτών και πρακτόρων τους πολλές από τις ηγεσίες Δυτικών χωρών να τους επιτραπεί να εξοπλιστούν και στρατιωτικά γιατί έτσι θα τις ελαφρύνουν από δικές τους στρατιωτικές δαπάνες…..ο νοών νοείτω τι μέλλει να γίνει μετά…..ένας λοχίας από το Βερολίνο, μέσω INTERNET θα ρυθμίζει τις υποθέσεις μιας περιφέρειας στην Ελλάδα, ένας λοχαγός πάλι μέσω INTERNET από το Βερολίνο τις υποθέσεις όλης της Πορτογαλίας… και αν του φέρουν αντίρρηση θα κόβει και θα ράβει εις βάρος των κατακτημένων εμπορικές πράξεις σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, από αυτά που οι Γερμανοί τώρα κατασκευάζουν θα βάζει φωτιά σε μια επαρχία, έτσι για παραδειγματισμό….

    Η Ελλάδα μας εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι Ελλάδα ΜΑΣ, είναι υπόδουλη της Γερμανίας, και σιγά σιγά και των Τούρκων πλιατσικολόγων που μέσω τάχα μου επενδύσεων από Άραβες η και απευθείας αρπάζουν Ελληνική γη με τις υπογραφές προδοτών Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο παίρνει ο Τσαμάζ του ΟΤΕ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr Μπόνους για τα στελέχη του ΟΤΕ… απολύσει...