GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έφυγε» ο Χάρολντ Ράμις

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Χάρολντ Ράμις, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πρωταγωνίσ...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Χάρολντ Ράμις, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Ghostbusters» και «Μέρα της Μαρμότας».
Ο Ράμις ήταν ο Έγκον Σπένγκλερ στην ταινία «Ghostbusters» το 1984. Ήταν ωστόσο και ιδιαίτερα ταλαντούχος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Μεταξύ των ταινιών τις οποίες σκηνοθέτησε, ήταν και το «Ανάλυσέ το».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ράμις είχε μία σπάνια ασθένεια η οποία έχει ως βασικό σύμπτωμα την διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων.
«Η δημιουργικότητα, το πάθος, η ευφυΐα, το χιούμορ και το πνεύμα του θα λείψει σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση