GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Ζαγγανά: Ο Γεωργιάδης προσπαθεί να πείσει ότι φταίνε οι γιατροί - Αύριο θα ρίξει την ευθύνη στους ίδιους τους ασθενείς!

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που επιρρίπτει την ευθύνη για τα κλειστά πολύ-ιατρεία στους γιατρούς του ...


Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που επιρρίπτει την ευθύνη για τα κλειστά πολύ-ιατρεία στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, η Τομεάρχης Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας ΜΕΡΑς Κατερίνα Ζαγγανά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κύριος Υπουργός Υγείας αντί να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεών του για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ επιρρίπτει πέτρα του αναθέματος στους γιατρούς!
Με την λογική του κ. Υπουργού, σήμερα φταίνε τα θύματα της πολιτικής του, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, και ενδεχομένως αύριο να φταίνε οι ίδιοι οι ασθενείς.
Τον καλούμε -έστω και από τα τηλεοπτικά παράθυρα- να επιδείξει τη δέουσα σοβαρότητα προς τους χιλιάδες ασθενείς που αγωνιούν για την υγεία τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση