GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Γιατρός συνταγογραφούσε παράνομα ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 53χρονη Ελλ...


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 53χρονη Ελληνίδα γιατρός, για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών δισκίων.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι η 53χρονη Ελληνίδα, ιατρός παθολόγος, υπερσυνταγογραφεί συνταγές ναρκωτικών δισκίων, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία και στο ιατρείο της, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-59 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων,
-στρόγγυλη υπηρεσιακή σφραγίδα αγροτικού ιατρείου,
-31 συνταγογραφημένα ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων,
-οκτώ ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων μη συνταγογραφημένα, από ένα εκ των οποίων είχαν αφαιρεθεί 20 κενές συνταγές και μία ανεκτέλεστη συνταγή ναρκωτικών φαρμάκων με ημερομηνία έκδοσης την 10-10-2010.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 53χρονη γιατρός χορηγούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορα άτομα, ιατρικές συνταγές με αναγραφόμενες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών δισκίων, σε ορισμένες από τις οποίες δεν αναγράφονταν οι ημερομηνίες έκδοσης.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η γιατρός χορηγούσε εν γνώσει της τις συνταγές σε άτομα, τα οποία πιθανόν θα τις χρησιμοποιούσαν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών δισκίων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση