GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Περιορισμένη βοήθεια, αλλά όχι "κούρεμα"»

«Μια περαιτέρω, περιορισμένου ύψους, βοήθεια προς την Ελλάδα στα τέλη του 2014, όταν λήξει το υφιστάμενο πακέτο βοήθειας και υπό την...


«Μια περαιτέρω, περιορισμένου ύψους, βοήθεια προς την Ελλάδα στα τέλη του 2014, όταν λήξει το υφιστάμενο πακέτο βοήθειας και υπό την προϋπόθεση ότι η χώρα θα έχει εκπληρώσει τους δανειακούς όρους, δεν θα περιλαμβάνει ένα νέο κούρεμα χρέους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επισημαίνοντας ότι «δεν θα υπάρξει νέο κούρεμα» και «είπαμε τότε πως ήταν μια έκτακτη περίπτωση και δεν θα επαναληφθεί».
Ο κ. Σόιμπλε ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα, όπως και η υπόλοιπη ευρωζώνη, βρίσκεται στο σωστό δρόμο οικονομικής ανάκαμψης.
Επίσης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε ότι «η ανάπτυξη, για την οποία γίνεται λόγος, είναι μεν μετριοπαθής, αλλά καλύτερη από την ύφεση», υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης να συνεχίσουν να εφαρμόζουν δομικές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση