GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χημικά, λιποθυμίες και προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας έξω από το υπουργείο του Μητσοτάκη...

Επεισόδια είχαμε το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας. Καθηγητές, καθαρίστριες και απολυμένοι σχολικο...

Επεισόδια είχαμε το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας. Καθηγητές, καθαρίστριες και απολυμένοι σχολικοί φύλακες, συγκεντρώθηκαν και προσπάθησαν να μπουν μέσα.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, τους απώθησαν, έκαναν χρήση χημικών και προχώρησαν σε τουλάχιστον 17 προσαγωγές συνδικαλιστών, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, o οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν ότι χτυπήθηκαν από τους αστυνομικούς. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένη.
Ένταση επικράτησε και στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, όταν η αστυνομία επιχείρησε να ανοίξει το δρόμο για να αποχωρήσουν τα μέλη της Τρόικας, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.
Δεν έλειψαν μάλιστα τα περιστατικά λιποθυμιών από τη χρήση χημικών στην οποία προχώρησαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας.
Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ραντεβού με τους τροϊκανούς.
Οι διαδηλωτές στη συνέχεια θα κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου σημειώθηκαν νέες αντεγκλήσεις με τους αστυνομικούς.

Επεισόδια στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης από allthewebnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση