GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βίτορ και Κατσικάς

Πρωινό ξύπνημα περιλάμβανε η επόμενη ημέρα της ήττας 2-1 από τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...

Πρωινό ξύπνημα περιλάμβανε η επόμενη ημέρα της ήττας 2-1 από τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παίκτες και τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία με σκοπό να ξεκινήσουν τη… μίνι προετοιμασία τους ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής (23η, 5/2) στην οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Στην προπόνηση όσοι παίκτες συμμετείχαν στο χθεσινό ματς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν τη φυσική κατάσταση δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του μήνα με διαδοχικά παιχνίδια τέσσερα στο πρωτάθλημα (5/2, 9/2, 16/2, 23/2), ένα για το Κύπελλο (13/2) και δύο για το Europa League κόντρα στην Μπενφίκα (20/2-27/2).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βίτορ και Κατσικάς, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Γεωργιάδης.

Παίκτες και Χουμπ Στέφενς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα, όπου θα δουν το βίντεο του αγώνα και θα αναλύσουν τα λάθη τους που τους οδήγησαν να επιστρέψουν με άδειες βαλίτσες από την Κρήτη.

Ακόμη, στην απογευματινή συνάντηση αναμένεται να τα πουν Στέφενς-Στοχ σχετικά με τη συμπεριφορά του Σλοβάκου επιθετικού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση