GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις υφυπουργού Άκη Γεροντόπουλου στη Μάλτα και επίσκεψη στην Μοζαμβίκη

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, συνόδεψε τον Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στην...


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, συνόδεψε τον Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στην...
επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Μάλτα από 12 μέχρι 14 Φεβρουαρίου. Συμμετείχε στις επίσημες επαφές και συζητήσεις, αλλά στο πλαίσιο της παρουσίας του είχε και συναντήσεις με τους Έλληνες ομογενείς που μένουν στη χώρα και με επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Μάλτα.

Ο κ. Γεροντόπουλος επισκέφθηκε την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μάλτας Γεώργιο Σκλιβανιώτη, καθώς και από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μάλιστα για την προσφορά τους στον Ελληνισμό, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί την Μοζαμβίκη. Στην πρωτεύουσα Μαπούτο, θα παραστεί στα εγκαίνια του Ιερού Ναού Ταξιαρχών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου Β’, με τον οποίο και θα έχει συνάντηση στη συνέχεια. Παράλληλα, θα συναντηθεί με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Μαπούτο.

Την Δευτέρα ο κ. Γεροντόπουλος θα παρακολουθήσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και θα παραστεί στον αγιασμό και τα επίσημα εγκαίνια του Γενικού Προξενείου της χώρας μας στην αφρικανική χώρα. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Μοζαμβίκης κ. OLDEMIRO BALOI και τον Υπουργό Συντονισμού και Ανάπτυξης κ. AΙUBA CUΕRENEIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση