GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Η τηλεόραση έκρυβε ένα κιλό χασίς!

Βάλθηκε να δικαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι η τηλεόραση είναι… ναρκωτικό ένας 26χρονος από τα Χανιά! Η τηλεοπτική συσκευή που πήγε ν...


Βάλθηκε να δικαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι η τηλεόραση είναι… ναρκωτικό ένας 26χρονος από τα Χανιά! Η τηλεοπτική συσκευή που πήγε να παραλάβει σε ασυνόδευτο συσκευασμένο δέμα από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σούδας, ήταν γεμάτη… χασίς!
Όμως, το παράνομο περιεχόμενο είχε ήδη εντοπιστεί από τα… ρουθούνια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου του Λιμενικού και το προσωπικό του λιμεναρχείου Σούδας παρακολουθούσε διακριτικά την αποθήκη με τα ασυνόδευτα δέματα. Μόλις εμφανίστηκε ο νεαρός παραλήπτης για να παραλάβει την τηλεόραση, βρέθηκε ξαφνικά με χειροπέδες.
Μέσα στην τηλεόραση, ο άγνωστος μέχρι στιγμής αποστολέας είχε κρύψει δύο νάιλον συσκευασίες που παρείχαν ένα κιλό και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του που του έστειλε το χασίς συνεχίζονται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση