GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συνέβη με το ΠΑΣΟΚ και τον Τατούλη;

Μέχρι την Τετάρτη τα πάντα είναι ρευστά σχετικά με την στήριξη ή μη του ΠΑΣΟΚ προς τον Πέτρο Τατούλη, στις περιφερειακές εκλογές της Πε...

Μέχρι την Τετάρτη τα πάντα είναι ρευστά σχετικά με την στήριξη ή μη του ΠΑΣΟΚ προς τον Πέτρο Τατούλη, στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.
Στις εναπομείνασες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και μεταξύ των τοπικών στελεχών υπάρχουν αντιφατικές απόψεις.
Την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες οι απόψεις των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο σχετικά με την επιθυμία τους για την στήριξη ή όχι του Τατούλη, αλλά και η αξιολόγηση του έργου του, θα έχουν κωδικοποιηθεί και θα πέσουν στο τραπέζι της Χαριλάου Τρικούπη, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Απ΄ ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο είναι χωρισμένο στα δύο, με αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν με τον Πέτρο Τατούλη και σε αυτούς που δεν θέλουν. Αυτό που έχει όμως εξαιρετική σημασία είναι ότι σε αυτούς που δεν θέλουν πλέον Περιφερειάρχη τον Τατούλη, συμπεριλαμβάνονται όπως φημολογείται και άνθρωποι οι οποίοι στάθηκαν δίπλα του μέχρι τώρα.
Με ενδιαφέρον στο μεταξύ, αναμένεται η αντίδραση του Περιφερειάρχη σε όσα λέγονται, μιας και μέχρι στιγμής κρατά στάση αναμονής.

2 σχόλια

  1. Ο Τατούλης ο μεγαλύτερος αχάριστος, για να σώσει το τομάρι του και μόνον , άφησε τους πασόκους στα.... κρύα του λουτρού.
    Αντί να καθήσει και να κουβεντιάσει με το κόμμα το οποίο τον στήριξε στις προηγούμενες εκλογές το Πασοκ και τον έκανε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,με τρόπο ανεξήγητο και τυχοδιωκτικό , την έκανε προς τη Νέα Δημοκρατία.
    Για σιγουράτζα , σου λέει με τους πεθαμένους τι θέλω !!!

    Ελα όμως όμως που οι "πεθαμένοι" ξύπνησαν και τσιμπιούνται και λέει τι θέλουμε εμείς με ένα φασισταριό!

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ( όσοι κατάλαβαν) ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

    Κάλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΆΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΌ. ΝΑ ΣΑΣ ΒΆΛΟΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΒΑΘΙΆ ΒΑΘΙΆ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ..ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΝΟΘΕΊΑ...

    Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΕΡΥΣΙ!!ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;;; ΣΥΡΙΑ ΜΗΔΕΝ--ΑΙΓΙΠΤΟΣ ΜΗΔΕΝ --ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΔΕΝ---ΕΛΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ;;ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ....ΕΕΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση