GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ονόματα κλείνουν – «Αγκάθια» μένουν...

Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις τα τελευταία 24ωρα από στελέχη του Μαξίμου αλλά και της Λ. Συγγρού προς τον δήμαρχο Περιστερίου προκειμέ...


Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις τα τελευταία 24ωρα από στελέχη του Μαξίμου αλλά και της Λ. Συγγρού προς τον δήμαρχο Περιστερίου προκειμένου να προχωρήσει στη συγκρότηση ψηφοδελτίου για την περιφέρεια Αττικής παρά το γεγονός ότι ο κ. Παχατουρίδης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να στρογγυλέψει τον αντι-μνημονιακό του λόγο.
Η ΝΔ επείγεται πλέον να κλείσει και την πολιτική μάχη για την περιφέρεια Αττικής και οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι ο κ. Παχατουρίδης θα έχει τις πρώτες συναντήσεις με «γαλάζια» στελέχη μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να προχωρήσει με το ψηφοδέλτιο στο οποίο ωστόσο δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στελέχη δικά του από το δήμο Περιστερίου τον οποίο προφανώς θέλει να έχει υπό «έλεγχο» ακόμη και αν δεν είναι ο ίδιος δήμαρχος.
Χθες πάντως στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφόρησε και το όνομα του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά ο οποίος όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει κανένα ξεκάθαρο σήμα να προχωρήσει και η μόνη ένδειξη που υπήρχε ήταν μία συζήτηση που είχε γίνει μαζί του από συνεργάτη του πρωθυπουργού πριν από περίπου έναν μήνα.
Αθ. Σκορδάς: Δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση
Με τα πολλά η ΝΔ βρήκε υποψήφιο για τη Θεσσαλονίκη στο πρόσωπο του Σταύρου Καλαφάτη ο οποίος θα «χτυπηθεί» με τον Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης. Πρώτος τον στήριξε με δηλώσεις του ο Κώστας Γκιουλέκας που ηττήθηκε από τον κ. Μπουτάρη αν και είχε εκφράσει, στο παρασκήνιο, την επιθυμία του να είναι και πάλι υποψήφιος για τον δήμο.
Ο «άγνωστος Χ» Πολύδωρας
Στη Λ. Συγγρού υπάρχουν αρκετές γκρίνιες για τους χειρισμούς που έγιναν στις επιλογές προσώπων στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες, αν και επί του παρόντος όλα μπαίνουν «κάτω από το χαλί» ενόψει της εκλογικής «μάχης» του Μαΐου.
«Άγνωστος Χ» για τη ΝΔ αποτελεί ο Βύρων Πολύδωρας που μέσα σε λίγες ημέρες έχει ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξει όλους σχεδόν τους «γαλάζιους αντάρτες». Τον Ν. Κακλαμάνη για την Αθήνα, τον Απ. Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ενώ στην Πελοπόννησο θα στηριχθεί ο Γιάννης Μανώλης απέναντι στον Πέτρο Τατούλη που ατύπως στηρίζει η ΝΔ.
Εκκρεμότητα υπάρχει με το Δήμο Πειραιά καθώς ο Β. Μιχαλολιάκος δεν έχει πάρει ακόμη το «πράσινο φως» από τη Λ. Συγγρού σε έναν δήμο που παραδοσιακά εκλέγει «γαλάζιο» δήμαρχο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση