GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που διοργάνωνε πάρτι στην Αθήνα

Σε διοργανωτή πάρτι και εκδηλώσεων είχε μετατραπεί ένας 27χρονος υπαστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής. Τον 27χρονο εντό...


Σε διοργανωτή πάρτι και εκδηλώσεων είχε μετατραπεί ένας 27χρονος υπαστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής.
Τον 27χρονο εντόπισαν αστυνομικοί μετά από έλεγχο σε πάρτι που είχε διοργανώσει στο Νέο Ηράκλειο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση εξουσίας και αδικήματα περί την Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο υπαστυνόμος δεν δίσταζε να διαφημίζει στο διαδίκτυο τα event που διοργάνωνε προχορώντας και σε πώληση εισιτηρίων.
Από τον έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις, όπως στέρηση αδείας για τη δημόσια εκτέλεση μουσικής η οποία σχετίζεται με την Πνευματική Ιδιοκτησία, καθώς επίσης παραβάσεις των υγειονομικών διατάξεων (στέρηση άδειας εργασίας αλλοδαπών, έλλειψη υγειονομικών πιστοποιητικών-βιβλιαρίων κ.λπ.)
Εκτός από τον υπαστυνόμο συνελήφθηασαν οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος (ένας 26χρονος Αλβανός και ένας 26χρονος Έλληνας), καθώς επίσης εννέα υπάλληλοι.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

1 σχόλιο

  1. Αυτός διοργάνωνε πάρτι. Εκείνοι που διοργάνωναν πάρτα όλα πάρτι γιατί ΄δεν πάνε φυλακή αφού προηγουμένως περάσουν από την εφορία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση