GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρώπινα οστά «έρχονται στο φως» από τα έργα στη Ναύπακτο

Συνεχή είναι τα ευρήματα που έρχονται στο φως από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον ανατολικό τομέα της Ναυπάκτου στο Κεφαλόβρυ...

Συνεχή είναι τα ευρήματα που έρχονται στο φως από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον ανατολικό τομέα της Ναυπάκτου στο Κεφαλόβρυσο.

Συγκεκριμένα στις εργασίες που γίνονται αυτές τις ημέρες στην πλατεία Ησιόδου,έχουν δει το φως τάφοι οι οποίοι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχαιολόγων ανήκουν στους Βυζαντινούς χρόνους,ενώ θα πρέπει να είμαστε μπροστά κατά πάσα πιθανότητα σε νεκροταφείο της εποχής.Μάλιστα μόλις χθες στο ίδιο σημείο βρέθηκε ένας ακόμη με ανθρώπινα οστά μέσα.

Μετά τον πρώτο έλεγχο και τις απαραίτητες φωτογραφίες,τα οστά συλλέχθηκαν από τους επιστήμονες για περαιτέρω εξέταση σε ειδικές νάυλον σακούλες.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο αυτό τοποθετούνται οι ειδικοί μεγάλοι αγωγοί διαχωρισμού των ομβρίων,μέρος της γενικότερης παρέμβασης που έχει βάσει μελέτης σχεδιασθεί για την αναβάθμιση του ανατολικού τομέα της πόλεως της Ναυπάκτου.

nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση