GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος πολιτικός φορέας «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

Τη σύσταση νέου πολιτικού φορέα με το όνομα «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης. Σε κείμενο του, ο ί...


Τη σύσταση νέου πολιτικού φορέα με το όνομα «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε κείμενο του, ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αποφασίσαμε να κάνουμε “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”. Ποιοι το αποφασίσαμε; Άνθρωποι με τα ίδια ερωτήματα. Επαγγελματίες της ζωής – νέοι στην πολιτική. Κανείς από εμάς δεν έχει υπηρετήσει σε υπουργεία, υφυπουργεία ή γραφεία αρχηγών. Φοιτητές, διανοούμενοι, οικονομολόγοι, εργάτες, καλλιτέχνες, άνεργοι, έμποροι, γιατροί, αρχιτέκτονες. Μια ομάδα που έχει μυαλό και δύναμη – τη δύναμη της λογικής και του δίκιου. Τις επόμενες ώρες θα βγάλετε και εσείς μόνοι σας τα συμπεράσματά σας».
Όπως σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης, «εγώ τώρα, δε θα πάω στην Ευρωβουλή. Δεν έχω ίσως και τα προσόντα. Καλά καλά δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Θα μείνω λοιπόν στην Ελλάδα. Το τι θα κάνω θα εξαρτηθεί πάλι από εσάς. Αν πάμε καλά στις Ευρωεκλογές, μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και στις εθνικές εκλογές».
«Αν αποτύχουμε –αν αποτύχω για την ακρίβεια- τότε», σημειώνει, «μετά τις ευρωεκλογές, θα προσπαθήσω να γυρίσω στη δημοσιογραφία. Μέχρι τότε την εγκαταλείπω» και προσθέτει:
«Αυτό που προέχει τώρα είναι να σπάσουμε τη ρουτίνα της πολιτικής. Να ταράξουμε λίγο τα λιμνάζοντα νερά φέρνοντας νερό από το ΠΟΤΑΜΙ».
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. Με πήρε το ποτάμι, με πήρε ο ποταμός. Και τα χαζά μιλάνε σαν είναι πασοκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:
    http://mikromesea.blogspot.gr/search?updated-max=2013-03-13T19:44:00%2B01:00&max-results=7&start=7&by-date=false







    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν απέχεις από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, τα λίγα εναπομείναντα κομματόσκυλα που μας έχουν κάνει νεόπτωχους και ανέργους, θα αυξήσουν ( τεχνητά ) τα ποσοστά τους και θα μιλάνε ( με τόσο θράσος ) για "ψήφο εμπιστοσύνης". Αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, το 10% της ΝΔ θα φανεί ως 13%, το 2,5 % του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα γίνει 3,5% ή 4% και θα επιβιώσουν αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας έριξαν αβάσταχτα χαράτσια και φόρους και λεηλάτησαν τις περιουσίες των Ελλήνων. Γι' αυτό κατεβάζουν και κάτι ανύπαρκτα κομματίδια, για να μην ψηφιστούν μαζικά ο Σύριζα, Οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, η Χ.Α και φανεί η εκλογική γύμνια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ και της ΔΗΜΑΡ, κόμματα που στηρίζουν τα διαπλεκόμενα και όσοι μας χρεοκόπησαν ! Αν πάρουν ψήφους οι επίσημοι ή ψευτοανεξάρτητοι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όλα θα τελειώσουν. Θα βάλουν χέρι και στις καταθέσεις και στα ακίνητα και θα διαλύσουν τις ελληνικές οικογένειες, ενώ οι νέοι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν ή να δουλεύουν για 200-300 ευρώ. Μη πέσεις αυτή τη φορά στη νέα παγίδα που σου ετοιμάζουν τα πολιτικά τζάκια και τα διαπλεκόμενα. Στείλε μήνυμα αποδοκιμασίας. ΟΧΙ αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα, όχι ψήφος σε ανθρώπους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Κανένας από αυτούς να μην περάσει στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Να μην εκλέξουν κανέναν ευρωβουλευτή η τετράδα της συμφοράς μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση