GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Χτυπούσε ναούς, μαγαζιά και αυτόματους πωλητές

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του από την τελευταία του «δουλειά» ο νεαρός διαρρήκτης που χτυπούσε καταστήματα, εκκλησίες και μηχανήμ...


Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του από την τελευταία του «δουλειά» ο νεαρός διαρρήκτης που χτυπούσε καταστήματα, εκκλησίες και μηχανήματα αυτόματης πώλησης στην πόλη της Καρδίτσας. Άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν περιπολία βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του τη στιγμή που έβγαινε από ένα αρτοποιείο που είχε διαρρήξει.
Από τα 970 ευρώ που είχε αρπάξει ο 23χρονος Έλληνας από την ταμειακή μηχανή, βρέθηκαν πάνω του 330 ευρώ και αποδόθηκαν στον 38χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος. Για τα υπόλοιπα, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται αν ο δράστης είχε συνεργό, όπως και σε μια από τις προηγούμενες διαρρήξεις που είχε διαπράξει από τις 27 Ιανουαρίου. Τότε, ήταν μαζί του ένας 30χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Ο νεαρός κακοποιός είχε διαρρήξει δυο αυτόματους πωλητές αναψυκτικών ιδιοκτησίας ενός 40χρονου και είχε κλέψει όσα κέρματα περιείχαν, ενώ την περασμένη Πέμπτη διέρρηξε μαζί με τον 30χρονο μια εκκλησία και άρπαξαν κέρματα από το παγκάρι και το μεταλλικό κουτί του φιλοπτώχου που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό. Την επόμενη ημέρα, διέρρηξε και το παρεκκλήσι του νοσοκομείου της πόλης και άρπαξε χρήματα από ένα μεταλλικό ερμάριο. Ο 23χρονος δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο συνεργός του αναζητείται και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση