GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το πλεόνασμα είναι σημαντικά υψηλότερο από τις αρχικές προβλέψεις»

Στην έμμεση επιβεβαίωση των πληροφοριών που τοποθετούν το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 υψηλότερα του 1 δισ. ευρώ προχώρησε σήμερα ο...


Στην έμμεση επιβεβαίωση των πληροφοριών που τοποθετούν το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 υψηλότερα του 1 δισ. ευρώ προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας, μιλώντας στο συνέδριο Global Capital Forum.
Αναφερόμενος στους στόχους της δημοσιονομικής πολιτικής ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε πως η χώρα μετά από πολλά χρόνια επιτυγχάνει πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο σε διαρθρωτικούς όρους, είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη.
«Το πλεόνασμα είναι σημαντικά, υψηλό, αρκετά υψηλότερο από τις αρχικές και τις μεταγενέστερες προβλέψεις, κάτι που οφείλεται στην επίτευξη των στόχων στο σκέλος των εσόδων και στην υπέρβαση αυτών στο σκέλος των δαπανών», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Ο ίδιος χαρακτήρισε βιώσιμο το πλεόνασμα του 2013 υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και οι επιστροφές φόρων, διαμορφώθηκαν, τελικά υψηλότερα από το 2012.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση