GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Μάθημα στο κρουαζιερόπλοιο προτείνει ο δήμαρχος

Φαίνεται πως το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Paradise» που βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στα ανοιχτά του Ληξουρίου και ήδη φιλοξεν...


Φαίνεται πως το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Paradise» που βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στα ανοιχτά του Ληξουρίου και ήδη φιλοξενεί τους πρώτους σεισμοπαθείς, θα εξυπηρετήσει κι άλλες ανάγκες των κατοίκων του νησιού.
Όπως αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο της Κεφαλονιάς ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, έχει ήδη κάνει πρόταση στον ιδιοκτήτη του πλοίου κ. Ρέστη να μεταφερθούν στο πλοίο και τα μαθήματα των σχολείων του Ληξουρίου, τα κτήρια των οποίων έχουν κριθεί με μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Παρίσι, ο εφοπλιστής ήταν θετικός ως προς τη διάθεση των ειδικών χώρων που διαθέτει το «Aegean Paradise» για τους μαθητές της Κεφαλονιάς, ενώ μένει η πρόταση να εξεταστεί από τα στελέχη της δευτεροβάθμιας και τους υπεύθυνους της παιδείας.
Δείτε στο βίντεο από το inkefalonia.gr το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του δημάρχου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση