GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει η έκδοση Φιλιππίδη στην Ελλάδα

Θέμα ημερών φαίνεται ότι είναι πλέον η έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα καθώς τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθε...


Θέμα ημερών φαίνεται ότι είναι πλέον η έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα καθώς τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί η δίκη του στην Τουρκία ώστε στη συνέχεια να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές.
Στο πλευρό του ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα έχει τον αδερφό του, ο οποίος μεταβαίνει για το λόγο αυτό στην Κωνσταντινούπολη.
Σε κάθε περίπτωση η έκδοση του Φιλιππίδη θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 48 ώρες από την ολοκλήρωση της δίκης.
Υπενθυμίζεται ότι τα έγγραφα για την έκδοσή του έχουν φτάσει στην Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης από την περασμένη εβδομάδα.
Οι δικαστικές Αρχές στην Αθήνα αναμένουν με ενδιαφέρον την απολογία του πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος αναμένεται να ρίξει «φως» στα αμαρτωλά δάνεια, που φαίνεται ότι δόθηκαν κατά την περίοδο που εκείνος διοικούσες την τράπεζα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση