GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτολεμαΐδα: Δεύτερο εργατικό δυστύχημα μέσα σε τρεις μέρες στη ΔΕΗ

Νεκρός στον χώρο αποκατάστασης εδαφών στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκε ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ Ο άτυχος άνδ...

Νεκρός στον χώρο αποκατάστασης εδαφών στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκε ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ

Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν στον τομέα Περιβάλλοντος, βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα (17/02) στον χώρο αποκατάστασης εδαφών. Μάλιστα, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΓΕΝΟΠ, την ώρα του δυστυχήματος ήταν μόνος του.

"Η τεράστια έλλειψη προσωπικού στα Ορυχεία, η άρνηση Κυβέρνησης-Διοίκησης για προσλήψεις, η αδιαφορία για τις συνθήκες εργασίας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα και προκαλούν εργατικά δυστυχήματα. Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ να διερευνήσει άμεσα τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το νέο εργατικό δυστύχημα" τονίζει, μεταξύ άλλων, η ΓΕΝΟΠ.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή ένας 56χρονος έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθεια του να σπρώξει μία πλωτή κατασκευή, έπεσε σε τεχνητή λίμνη και παρασύρθηκε στον βυθό της.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση