GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόλο στις ενεργειακές επενδύσεις της Κύπρου θέλει η Κίνα

Ρόλο στις επενδύσεις δισεκατομμυρίων για την εκμετάλλευση των αποθεμάτων φυσικού αερίου θέλει να έχει η Κίνα σύμφωνα με δημοσίευμα του ...

Ρόλο στις επενδύσεις δισεκατομμυρίων για την εκμετάλλευση των αποθεμάτων φυσικού αερίου θέλει να έχει η Κίνα σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κινέζικο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τερματικό υγροποίησης. Το Reuters αναφέρει ότι σημαντική αντιπροσωπεία από την Κίνα βρέθηκε στην Κύπρο και συζήτησε με τον Υπουργό Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη, ακριβώς για το ενδιαφέρον που υπάρχει.

Πηγή από αυτή την αντιπροσωπεία ανέφερε στο Reuters ότι συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο συμμετοχής στα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ.

Τέλος το Reuters αναφέρει ότι η Κίνα βρίσκεται σε αναζήτηση πηγών φυσικού αερίου ανά το παγκόσμιο αφού οι ανάγκες της για ενέργεια αυξάνονται ενώ η Κυβέρνηση της χώρας παροτρύνει την βιομηχανία να προχωρήσει με καθαρότερες πηγές ενέργειας.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση