GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα έβαλε με το γήπεδο ο Σέργουντ

Με το γήπεδο της Ντνιέπρ τα έβαλε ο Τιμ Σέργουντ. Χωρίς να θέλει να δικαιολογηθεί, ο κόουτς της Τότεναμ τόνισε πως ο κακός αγωνιστι...


Με το γήπεδο της Ντνιέπρ τα έβαλε ο Τιμ Σέργουντ.
Χωρίς να θέλει να δικαιολογηθεί, ο κόουτς της Τότεναμ τόνισε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος περιόρισε τις προσπάθειες της ομάδας του, ενώ είναι και ο παράγοντας που απέτρεψε τον Ρομπέρτο Σολδάδο από το να πετύχει ένα σχετικά εύκολο γκολ στη φάση του 56ου λεπτού.
«Ευελπιστούσε να σκοράρει. Δεν το έχω δει ξανά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είχε και εκείνος παράπονα για το γήπεδο. Δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, όχι για την ευκαιρία, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν εκεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στη χαμένη ευκαιρία του Σολδάδο», δήλωσε αρχικά.
«Το γήπεδο ήταν απογοητευτικό, δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι πιθανότατα το χειρότερο γήπεδο που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Δεν νομίζω ότι παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά υπάρχει η απογοήτευση επειδή δεν σκοράραμε ποτέ, ενώ είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε.
«Θα σκοράρουμε στην έδρα μας, αλλά εξαρτάται πόσα θα βάλουμε. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρουμε ότι στο Λονδίνο θα έχουμε 90 δύσκολα και σοβαρά λεπτά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε στο Λονδίνο».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση