GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ρεάλ»

Κανένας ανοιχτός λογαριασμός δεν υπάρχει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αντρές ...

Κανένας ανοιχτός λογαριασμός δεν υπάρχει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αντρές Ινιέστα, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα».

Οι δυο «αιώνιοι» του Ισπανικού ποδοσφαίρου συναντήθηκαν για τελευταία φορά στον τελικό του Copa del Rey το 2011, όταν το τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε στην παράταση έδωσε το τίτλο στην «βασίλισσα».

«Όταν μια ομάδα παίζει καλά, όλα λειτουργούν καλύτερα. Αυτή ήταν μια πρόκληση για εμάς, τα πράγματα να αποδειχτούν καλά», τόνισε ο διεθνής χαφ των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν ανοιχτή λογαριασμοί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε έναν ακόμα τίτλο».

Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας θα διεξαχθεί στο «Μεστάγια» στις 19 Απριλίου, όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιβηρική χερσόνησο.

Τη φετινή σεζόν ο Ινιέστα μετράει 31 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει ένα τέρμα και μοιράσει πέντε ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση