GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σχέση του Κωστόπουλου με την Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η καλεσμένη της σημερινής ημέρας στο «Πρωινό Mou», όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τους ά...


Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η καλεσμένη της σημερινής ημέρας στο «Πρωινό Mou», όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και για την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
«Εγώ όταν γέννησα ήταν ένα οριακό σημείο. Σταμάτησα τα πάντα. Σταμάτησα να υπάρχω ως γυναίκα, ως ηθοποιός, στα πάντα. Κατ” ουσίαν έχω μια παραίτηση δέκα χρόνων που δεν την είχα καταλάβει, ήταν μέσα μου. Και το έκανα, δόθηκα στη μικρή, δεν είχα έρωτες… και μετά κάτι μου έλειπε», ενώ για τη σχέση της με τους άντρες, είπε: «Όλοι οι άντρες που είχα ήταν δυναμικοί, δεν θα πήγαινα ποτέ με άντρες που δεν ήταν δυνατοί».
Κάποια στιγμή, κι ενώ η γνωστή ηθοποιός συνέχιζε να μιλάει για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, η συζήτηση πήγε στον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, προέβη σε μία αποκάλυψη που αφορούσε τον σύζυγό της και τη Βάνα Μπάρμπα: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχτεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ, να είναι λίγο πιο grande!», είπε χαρακτηριστικά, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να σχολιάζει: «Τότε δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας. Αυτό ήταν Βόλος-Γιάννενα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση