GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξανδρούπολη: Οπλισμένος Βούλγαρος στα χέρια της Αστυνομίας

Την εμπλοκή ενός αλλοδαπού σε κυκλώματα εκβιαστών ή σε σπείρα ληστών διερευνά η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, μετά τη σύλληψή του σ...


Την εμπλοκή ενός αλλοδαπού σε κυκλώματα εκβιαστών ή σε σπείρα ληστών διερευνά η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, μετά τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και την ανεύρεση του όπλου που είχε μαζί του, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Ο 46χρονος Βούλγαρος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Κατά τη σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε πάνω του μια θήκη μέσα στην οποία υπήρχε ένα πιστόλι διαμετρήματος 6,35 χιλιοστών με οκτώ φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος στη γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη, αλλά δεν θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο ήταν οπλισμένος και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση