GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο νέος αστικός ελληνικός στρατός οικοδομείται συστηματικά και μεθοδικά»

Η επίθεση των στρατοδικών, στοχοποιεί σε πρώτη φάση τους υπεύθυνους δημοσιογραφικού μπλογκ γιατί διέρρευσαν στρατιωτικά μυστικά και ...


Η επίθεση των στρατοδικών, στοχοποιεί σε πρώτη φάση τους υπεύθυνους δημοσιογραφικού μπλογκ γιατί διέρρευσαν στρατιωτικά μυστικά και πληροφορίες, βρίσκει την συνέχεια της στους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» που απαγορεύεται να...
προβληθούν, αλλά και σε άλλους δημοσιογράφους που απειλούνται με ΕΔΕ για Κατασκοπεία! Προφανής στόχος, σε αυτή τη φάση, η τρομοκράτηση και η αυτολογοκρισία…

Ουσιαστικά, η αστική δικαιοσύνη περιφρουρεί την κυβερνητική και ευρωπαϊκή απόφαση για ανοικτή κατασταλτική δράση στρατιωτικών τμημάτων στο εσωτερικό της χώρας. Όπως προβλέπεται από τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, δηλαδή των κοινωνικών κινημάτων, των μεταναστών, της πειρατείας.

Κάθε φωνή πρέπει να σιγήσει. Κάθε εναντίωση πρέπει να εξαφανιστεί από το Κράτος Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Στη Λάρισα, που εδρεύει το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο, συνάδελφοι φαντάροι τιμωρήθηκαν με 20 μέρες φυλακή και αντιμετωπίζουν Στρατοδικείο γιατί δήλωσαν ότι οι όροι στράτευσης τους ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΈΠΟΥΝ να πολεμούν για τον Ολάντ και την TOTAL. Δεν έδωσαν όρκο σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ούτε σεFRANCE TELEKOM κι ‘Έλληνες εφοπλιστές.

Αυτές όμως οι αντιδράσεις δεν είναι ανεχτές στον νέο ελληνικό στρατό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

Τι γίνεται λοιπόν;

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται με μέσα και προσωπικό, με πρόσχημα την «εθνική απειλή» και τις «αμυντικές ανάγκες», εξυπηρετώντας τις απαιτήσεις του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και τους τυχοδιωκτικούς πολεμικούς σκοπούς του ελληνικού κεφαλαίου σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ζητούμενο, η αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης στην περιοχή. Μέσο, η πλήρη ταύτιση με τις πιο ακραίες και βάρβαρες επιλογές των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Ποιος ξεχνά την απόλυτη απαίτηση για επίθεση εναντίον της Συρίας που εκδήλωσε πρόσφατα ο ΥΠΕΞ Ευ.Βενιζέλος….

Δείτε τους εξοπλισμούς:

Τις πανάκριβες γαλλικές φρεγάτες FREEM κόστους 6-7 δις ευρώ, δε τις θέλουν για το Αιγαίο, αλλά γιατί είδαν ότι τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού δεν επαρκούν για επεμβάσεις όπως αυτές στη Λιβύη.

Οι παραγγελίες μεταγωγικών αεροσκαφών έγιναν για να καλύψουν τα κενά που εντοπίστηκαν στην συμμετοχή του ελληνικού στρατού στη Νατοϊκή επέμβαση στο Αφγανιστάν.

Ιπτάμενα τάνκερ παραγγέλνουν συνεταιριστικά 10 ευρωπαϊκά κράτη-μεταξύ τους και η Ελλάδα- για τις νέες επεμβάσεις του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ που θα δρα παγκόσμια.

Δείτε τις προσλήψεις Μισθοφόρων:

Την ίδια στιγμή που ο Κυριακός Μητσοτάκης απολύει χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο και ο Γεωργιάδης διαλύει το ΙΚΑ, κάνοντας τους ιδιώτες να τρίβουν τα χέρια τους, φιλοκυβερνητική εφημερίδα ανακοινώνει προεκλογικές προσλήψεις 1000 Μισθοφόρων. Πρόκειται για τους φθηνούς ΟΒΑ, κόστους 700 ευρώ, που θα αντικαταστήσουν τους ακριβότερους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ. Πραιτοριανοί που θα υπηρετήσουν με τις νέες εργασιακές σχέσεις του Μνημονίου. Αναλώσιμοι και Υπάκουοι. Καλά δεμένοι και προσκυνημένοι, καθώς στο χρόνο, στα 3-8-13 χρόνια υπηρεσίας, θα μπορούν να τους πετάξουν στη χαβούζα της Ανεργίας.

Άντε τώρα αυτοί, με την εξαθλίωση που υπάρχει, να πούνε όχι σε Αποστολή εκτός συνόρων ή να διστάσουν να συμμετέχουν σε Καταστολή Πλήθους!

Λάβετε υπόψη σας ότι όλο το Μόνιμο Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού ζήτησε να συμμετάσχει στην νέα αποστολή της φρεγάτας ΨΑΡΡΑ, διεκδικώντας την έξτρα αμοιβή! Σε μια αποστολή στη Σομαλία, που για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια έστειλαν 4 ναύτες!

Δείτε επομένως την συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων στις νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις:

Καταρχήν, να διευκρινίσουμε ότι ο φαινομενικός περιορισμός της συμμετοχής των ελληνικών στρατευμάτων σε διεθνείς αποστολές, τα προηγούμενα έτη, δεν έγινε για οικονομία. Ουσιαστικά η ελληνική κυβέρνηση ακολούθησε τους ευρύτερους νατοϊκούς σχεδιασμούς και κράτησε δυνάμεις εκεί που είχε συμφέρον: Κύπρο, Κόσσοβο, Λίβανο, ενώ μείωσε αντίστοιχα με τους νατοϊκούς εταίρους την ΙSAF στο Αφγανιστάν, διατηρώντας δεκάδες εκπαιδευτές.

Απέσυρε τη φρεγάτα από την ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΤΑΛΑΝΤΑ, επιτρέποντας στους εφοπλιστές να βάλουν ένοπλους φρουρούς, αλλά ελληνικό πλοίο επιστρέφει μετά από δύο χρόνια, καθώς οι εφοπλιστές των σημαιών ευκαιρίας θεώρησαν πολλά τα 30-40.000 ευρώ που κοστολογεί το κάθε ταξίδι η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας!

Ακόμη και στην κορύφωση της κρίσης, η κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου όχι μόνο είχε σημαντικότατη συμβολή στην επέμβαση στη Λιβύη, αλλά θα ήταν η πρώτη φορά που ελληνικά F16 θα βομβάρδιζαν. Τεράστιο το κόστος που πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, αλλά μεγάλα και τα κέρδη για τους έλληνες εφοπλιστές, τους εμπόρους, τους ξενοδόχους και τα ιδιωτικά νοσοκομεία-θεραπευτήρια!

Εξάλλου, ο πόλεμος πάντα ήταν ένα ολέθριο πάρε-δώσε! Λαοί δίνουν τη ζωή τους και αστοί βουτάνε τα κέρδη.

Για αυτό μετατρέπουν την Καλαμάτα σε βάση εφόρμησης των αμερικανικών UAV για όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Για αυτό συμμετέχουν στην επέμβαση στο Μάλι και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Για αυτό το Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση που έχει γίνει ποτέ στη χώρα –αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να συμμετάσχουν συνολικά 150 μαχητικά, μεταφορικά αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για αυτό η μία άσκηση συνεκπαίδευσης με τους Αμερικάνους διαδέχεται την άλλη.

Τα διλήμματα επομένως έχουν τεθεί στο σύνολο του κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Αυτή την πραγματικότητα τη διαχειρίζεται ή την αμφισβητείς;

Ο Στρατός είναι ένα Ουδέτερος-εθνικός θεσμός

Ή μηχανισμός Ταξικής Κυριαρχίας και επιβολής των αστικών συμφερόντων, εντός και εκτός συνόρων;

Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει τώρα το εργατικό, αντιπολεμικό και αντιμιλιταριστικό κίνημα να λάβει μάχιμες πρωτοβουλίες ενάντια στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση. Να μπλοκάρει την ελληνική συμμετοχή στη γαλλική και ευρωπαϊκή εισβολή που καταληστεύει μια ακόμη χώρα. Βουτώντας τον λαό στον εμφύλιο και οδηγώντας τον στην προσφυγιά, πριν τον πνίξει η Ευρώπη Φρούριο, οι Νατοϊκοί και εθνικοί στόλοι, στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Κάτω τα χέρια λοιπόν από τους φαντάρους που Αρνούνται να γίνουν πιόνια των πολυεθνικών, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση