GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: “Δήμαρχος της Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης”

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Κασιδιάρης θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, από μεγάλο λάθος τουΣαμαρά, αποκαλώντας παιδί της 4ης Αυγού...


Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Κασιδιάρης θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, από μεγάλο λάθος τουΣαμαρά, αποκαλώντας παιδί της 4ης Αυγούστου τον Μπουτάρη, παρατηρώντας δεξιά περπατησιά στον Τσίπρα και εξαπολύοντας...

σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, χαρακτηρίζοντας τους ακόμα και προδότες για το κυπριακό, άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” τουΑντώνη Κουμιώτη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς και γιατί του έκοψαν τα πόδια οι Αμερικανοί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιάννη Μπουτάρη:

“Ο κ. Μπουτάρης είναι ένα παιδί των δημοσίων σχέσεων. Το παίδι βέβαια σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Έχει μία πειθαρχία σε αυτό που κάνει και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γιατί είναι παιδί της 4ης Αυγούστου του Πλεύρη”.

Για τον Αλέξη Τσίπρα:

“Παρακολουθώντας την περπατησιά του κ. Τσίπρα, την βλέπω αρκετά δεξιά. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από τον κ. Σαμαρά. Ίσως ξεφεύγει λίγο η ακροδεξιά πολιτική του κ. Βενιζέλου, αλλά Σαμαράς και Τσίπρας βρίσκονται στην ίδια τοπογραφική μοίρα πολιτικά”.

Για Σαμαρά και Βενιζέλο:

“Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος σάπισαν. Συνήθως ο ο πολιτικός, ο ταγός ωριμάζει, αυτοί σάπισαν. Και αν δεν παραμερίσουν, δεν θα ανοίξει ποτέ το καλώς εννοούμενο πολιτικό παιχνίδι”.

Αναφερθείς στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: “Μα δεν μπορεί να ανθίσει αν ο κ. Βενιζέλος δεν φύγει από την μέση. Όπως δεν θα ανθίσει και οτιδήποτε στην άλλη πλευρά, αν δεν παραμερίσει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο να παράγει εχθρούς.

Αν ο κ. Σαμαράς πάει στην πάντα, όπως θα συμβεί εξάλλου σε λιγότερο από έξι μήνες, τότε υπάρχει δυνατότητα να υπάρξουν σημαντικές προσεγγίσεις κάποιων προσώπων. Όσο υπάρχει ο κ. Σαμαράς δε νομίζω ότι έχει κανείς όρεξη να συζητήσει μαζί του. Όταν και ο πλέον φανατικός κ. Ψωμιάδης έχει αποστασιοποιηθεί, έ τότε κάτι συμβαίνει.

Τα νεκροταφία είναι γεμάτα αναντικατάστατους”.

Για το κυπριακό:

“Αυτό το οποίο συμφώνησαν Σαμαράς και Βενιζέλος με τους Αμερικανούς και έβαλαν και τον φουκαριάρη τον Κύπριο τον Αναν-στασιάδη να υιοθετήσει, σημαίνει ότι το νησί παύει να είναι κυρίαρχο και παύει να είναι όπως το ξέρουμε, δηλαδή παραχωρείται στην Τουρκία με χειρότερους όρους απ’ ότι στο σχέδιο Ανάν… Είναι προδότες. Η λέξη που ταιριάζει είναι προδότες”.

“Πώς και γιατί οι Αμερικανοί μου έκοψαν τα ποδάρια”:

“Η όλη φασαρία σχετικά με τον Καρατζαφέρη, είναι ότι εγώ βλέποντας και διαπιστώνοντας όλα αυτά από τότε, πήγα και έκανα επαφή με την Ρωσία, με το εξής σκεπτικό, ότι αν οι Ρώσοι κάνουν βάση στην Σύρο στο Αιγαίο, εγώ δεν έχω ανάγκη να φοβάμαι την Ρωσία. Ε, με το που το συζήτησα και το πληροφορήθηκαν οι Αμερικανοί, με πήραν πριν μπω στο αεροπλάνο και μου είπαν θα σου κόψουμε τα ποδάρια και μου τα έκοψαν”…

“Θα δείτε ότι Δήμαρχος της Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης”:

“Ο Σαμαράς τους ηρωποίησε. Και τώρα έχει μπλέξει σαν τον Ηρακλή με τις κουβαρίστρες. Και βεβαίως θα δείτε ότι Δήμαρχος της Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης. Λάθος του Σαμαρά, μεγάλο λάθος”.

Τέλος, κληθείς να προβλέψει τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε: “Μπροστά μας έχουμε δύο πράγματα. Ή πολύ αίμα ή κάποιας μορφής 1909″.

alpha965.gr

7 σχόλια

  1. Απο μικρό κι απο τρελο
    με περουκίνι,
    μαθαινεις την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού ήτανε πάλι τούτος ο βρωμερός Κακαρατζαφέρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ο Καρατζαφύρερ.. Φτύστε τον κόρφο σας. Ξορκισμένος με τον απήγανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους νεώτερους: Αυτή η φάτσα με το αρχαιοελληνικό προφίλ που βλέπετε είναι ο κουμπάρος του Μπουμπούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΕΣΤΙΨΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΡΟΜΟ .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ,ΑΡΠΑΓΑΣ ΣΚΕΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ
    ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΕΡΙ,ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση