GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Τον πυροβόλησε στο στόμα γιατί χρωστούσε ενοίκια

Τον πυροβόλησε στο στόμα για τα χρωστούμενα ενοίκια! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στον Μασταμπά Ηρακλείου μπροστά σ...

Τον πυροβόλησε στο στόμα για τα χρωστούμενα ενοίκια! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στον Μασταμπά Ηρακλείου μπροστά στα έκπληκτα μάτια γειτόνων και περαστικών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος ιδιοκτήτης του οικήματος στο οποίο στέγαζε το ηλεκτρολογείο του ο 55χρονος τραυματίας, τον πυροβόλησε στο στόμα με ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών.

Ο 55χρονος μισθωτής στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, η πορεία της σφαίρας …ανακόπηκε από τα δόντια του και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών φαίνεται ότι είχαν διαταραχθεί λόγω των οικονομικών διαφορών και υπήρχε ένταση μεταξύ τους. Η χθεσινή τους συνάντηση γρήγορα εξελίχθηκε σε λογομαχία μέχρι που η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου όταν ο ιδιοκτήτης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον ενοικιαστή στο στόμα.

Αιμόφυρτος και σε κατάσταση σοκ, ο τραυματίας προσπάθησε να διαφύγει, βρίσκοντας καταφύγιο σωτηρίας σε παρακείμενο κατάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης, κραδαίνοντας το όπλο στο χέρι, τον καταδίωξε, όμως επενέβησαν τρίτοι και τον αφόπλισαν με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί στο όχημα του και να τραπεί σε φυγή.

Με βάση τα όσα έχουν κατατεθεί, η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών ήταν της τάξης των 2000-2.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση