GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση από τα Επιμελητήρια πυρόπληκτων νομών για επιμήκυνση δανείων

Τα Επιμελητήρια των νομών που επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του 2007, εκφράζουν την ικανοποίησή τους, από τις πρόσφατες...


Τα Επιμελητήρια των νομών που επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του 2007, εκφράζουν την ικανοποίησή τους, από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αναπληρωτή...

Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Πάτρα, αλλά και από την ομιλία του σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ.Μαρκόπουλου.

Οι εξελίξεις αυτές είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων και επίμονων προσπαθειών των Διοικήσεων των αντιστοίχων Επιμελητηρίων, με μοναδικό στόχο να διευκολυνθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις του, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας.

Η πρόθεση του κ. Υπουργού περί αναστολής καταβολής τυχόν οφειλόμενων δόσεων του έτους 2013, καθώς και των δόσεων του τρέχοντος έτος στο επόμενο έτος, με μόνη υποχρέωση από μέρους των δανειοληπτών την καταβολή των τόκων που θα παραχθούν, ώστε να δοθεί προσωρινή οικονομική ελάφρυνση στις επιχειρήσεις, που έχουν δανειοδοτηθεί με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και να συνεχίσουν την λειτουργία τους, είναι απόλυτα σύμφωνη με τις προσπάθειές μας.

Στα πλαίσια αυτά, προγραμματίζουμε συνάντηση, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με τον κ. Υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, ώστε να καθορισθούν οι όροι της ρύθμισης για την ταχεία εφαρμογή της, προς όφελος των επιχειρήσεων.

Τα Επιμελητήρια

Αχαΐας Πρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας
Ηλείας Πρόεδρος Κων/νος Νικολούτσος
Αρκαδίας Πρόεδρος Ιωάννης Μπουντρούκας
Λακωνίας Πρόεδρος Κων/νος Πανδής
Μεσσηνίας Πρόεδρος Δημήτριος Μανιάτης

ilialive.gr

1 σχόλιο

  1. Οι απανωτοί φόροι στα ακίνητα γονατίζουν τους Έλληνες. Ατελείωτες ουρές στις εφορίες και στις τράπεζες, όπου οι Έλληνες αδειάζουν τους μισθούς και τις αποταμιεύσεις τους στο παμφάγο φορομπηχτικό κράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τη στήριξη ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, αφού χρεοκόπησαν την Ελλάδα, αρπάζουν το βιος των Ελλήνων, διαλύουν τη μεσαία τάξη και οι άνθρωποι χάνουν την ακίνητη περιουσία και τις καταθέσεις τους. Η Ελλάδα σβήνει από τις διαπλεκόμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Γι' αυτό τρέμουν την ώρα της κάλπης.

    Ξέρουν ότι η ΝΔ είναι, ήδη , τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ στα όρια του 3%. Ξέρουν ότι ο κόσμος είναι οργισμένος και στις κάλπες ( δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) θα συντρίψει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ. Θα ψηφίσει μαζικά ( ασχέτως από πρόσωπα σε όλες τις κάλπες ) τους υποψηφίους του Σύριζα, της Χ.Α, των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ. Αυτή τη φορά οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει ( κανείς τους ) να περάσει στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Μόνο έτσι θα διαλυθεί το κομματικό κράτος που μας χρεοκόπησε.

    Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι διασπορά ψήφων σε θνησιγενή μικρά κόμματα ή σε ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Μην αφήσουμε ξανά τα κομματόσκυλα να επιπλεύσουν. Έχουν φάει τόσα που δεν χρειάζονται καρέκλες και εξουσία. Τον Μάιο, άνεργοι, νεόπτωχοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι, νέοι, διαλύουμε το παρασιτικό κράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης, κανένας ευρωβουλευτής να μην ανήκει στα κόμματα της καταστροφής μας. Η ΝΔ κάτω από 10%, το βενιζελοπασοκ κάτω από το 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση