GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χόφμαν ήθελε να σώσει τον Χιθ Λέτζερ από τα drugs

Ο Χιθ Λέτζερ, ο αδικοχαμένος ''Τζόκερ'' που παραδόθηκε στις σειρήνες των ναρκωτικών, είχε βρει συμπαράσταση στο πρόσ...


Ο Χιθ Λέτζερ, ο αδικοχαμένος ''Τζόκερ'' που παραδόθηκε στις σειρήνες των ναρκωτικών, είχε βρει συμπαράσταση στο πρόσωπο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο website Popdust, που επικαλείται ανώνυμη πηγή, ο Χόφμαν προσπάθησε να πλησιάσει τον νεαρό ηθοποιό, που πέθανε το 2008 από υπερβολική δόση.

Όντας νηφάλιος τότε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν προσπάθησε να πείσει τον χρήστη Χιθ Λέτζερ, ότι υπάρχει ζωή χωρίς την ηρωίνη.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Λέτζερ έμεινε όντως μακριά από την ηρωίνη, ωστόσο, την αντικατέστησε με άλλες ουσίες, όπως το oxycodone, το hydrocodone και το diazepam, που προκάλεσαν και τον θάνατό του.

«Ο Χιθ ήταν ένας από τους πολλούς φίλους που προσπάθησε να βοηθήσει ο Χόφμαν. Καθόταν και τους μιλούσε με τις ώρες, ειδικά σε όλους βρισκόντουσαν στο σκοτάδι κλεισμένοι στον εαυτό τους. Ήταν και πολύ ενεργό μέλος και στους Ανώνυμους Αλκοολικούς», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον του Χόφμαν στο Popdust.

Δυστυχώς στο τέλος, ο Χόφμαν δεν κατάφερε να σώσει τον εαυτό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση